کد خبر:۳۵۱۲۶۰
به دلیل پخش پیام‌های بازرگانی، تبلیغ جوایز هنگفت و قرعه‌کشی‌های متعدد؛

"ضرغامی" از شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما تذکر کتبی گرفت

شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما در اعتراض به روند پخش پیام‌های بازرگانی، تبلیغ جوایز هنگفت و قرعه‌کشی‌های متعدد از سوی این سازمان، تذکر کتبی به ضرغامی ابلاغ کرد.
"ضرغامی" از شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما تذکر کتبی گرفت

به گزارش خبرنگار حوزه سینما و تلویزیون «خبرگزاری دانشجو»؛ شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما به عزت‌الله ضرغامی رییس این سازمان به دلیل عملکرد رسانه‌ ملی در حوزه آگهی‌های بازرگانی تذکر کتبی داد.

 

شورای نظارت بر سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی این تذکر را در اعتراض به روند پخش پیام‌های بازرگانی، تبلیغ جوایز هنگفت و قرعه‌کشی‌های متعدد به ضرغامی ابلاغ کرده‌ است.
 

گفتنی است شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما تبلیغات فزاینده پیام‌های بازرگانی با تبلیغ جوایز هنگفت و قرعه‌کشی‌های متعدد را نامناسب ارزیابی کرده و این رویه را نیازمند اصلاح سریع دانسته است. شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما در تذکر خود، این نوع تبلیغات را دارای اشکالات اساسی عنوان کرده و از همین رو خواستار اصلاح سریع این رویه شد.

ایجاد فضای تبلیغاتی ناسالم، ترویج رویکردهای مادی‌گرایانه و ضد‌ارزشی و روحیات عافیت‌طلبی در مقابل کار و تلاش همراه با تبلیغ نمادهای زندگی غربی و متعارض با سبک زندگی دینی و ایرانی، ترغیب مخاطبان به استفاده از محصولات و برندهای خارجی، ترغیب به مال‌اندوزی کاذب و نامتعارف از طریق اهدای جوایز در قرعه‌کشی محصولات، ذائقه‌سازی برای استفاده از غذاهای آماده و به تصویر کشیدن زن در لفافه گرایش‌های فمینیستی و نگاه ابزاری به آن از جمله موارد مورد انتقاد شورای نظارت در پخش پیام‌های بازرگانی بوده است که باعث نقض صریح بندهای دستورالعمل‌های اجرایی تولید، تامین و پخش برنامه‌ها شده است.

لازم به ذکر است مراتب این تذکر، طی نامه‌ای از سوی رئیس شورای نظارت به رئیس سازمان صدا و سیما ابلاغ شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
p
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۵
دعا به جان سمت خدا کنید.
14
0
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۳:۳۷
ضرغامی تنش به تن این دولت خورده، برا تذکر و این چیزا تره هم خرد نمی کنه و خر خودشا میرونه.
تابحال چندبار نماینده های مجلس ازش خواستن که در مقابل این همه وقتی که به دولتی ها میدده، یه زمانی را هم در اختیار منتقدین بزاره، اما کو گوش شنوا؟؟!!
4
0
پربازدیدترین آخرین اخبار