به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، یحیی مقصودلو امروز در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی که به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد، گفت: این کنگره با همکاری 72 دانشگاه و مرکز تحقیقاتی و 65 داور از دانشگاههای سراسر کشور برگزار شد و تا فردا ادامه دارد.
وی از ارسال 800 مقاله به دبیرخانه این کنگره خبر داد و تصریح کرد: از این میان 650 مقاله مورد تایید قرار گرفت که 400 مقاله اصیل تحقیقاتی و 250 مقاله مروری بودهاند.
دبیر بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ادامه داد: از میان مقالات راه یافته به کنگره 80 مقاله به صورت شفاهی و 570 مقاله به صورت پوستر ارائه شدند.
مقصودلو بیان داشت: 200 مقاله در بخش ایمنی و امنیت غذایی، 125 مقاله در بخش کیفیت شیر خام و محصولات لبنی، 100 مقاله در بخش فرمولاسیون و تنوع بخشی فرآوردههای لبنی، 65 مقاله در بخش بسته بندی نوین و ماشین آلات و تجهیزات، 40 مقاله در بخش پروبیوتدیک، 20 مقاله در بخش غذاهای حلال و 40 مقاله نیز در بخش آلاینده ها، باقیماندهها، قوانین و مقررات و راهکارها موضوعاتی است که به تناسب موضوع در این کنگره به آن پرداخته شده است.
وی تصریح کرد: 50 درصد مقالات ارسالی به شیر و فرآورده های لبنی اختصاص دارد که میتوان از آنها در صنایع استان بهره برد.
دبیر بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی در ادامه به اهداف این کنگره اشاره کرد و گفت: ورود اساتید و جامعه دانشگاهی به بخش تحقیقاتی، ارائه راه حل در زمینه شیر و فرآوردههای لبنی، فراهم کردن زمینه تبادل افکار در فضای علمی از اهم اهداف این کنگره بوده است.