کد خبر:۳۴۹۵۹۳

کنگره ملی «علوم و صنایع غذایی» در دانشگاه منابع طبیعی گرگان برگزار می‌شود

بیست‌و‌دومین کنگره ملی «علوم و صنایع غذایی ایران» هشتم و نهم شهریورماه امسال در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، بیست و دومین کنگره ملی «علوم و صنایع غذایی ایران» با رویکرد چالش ها و راهکارهای تولید، فرآوری و صادرات مواد غذایی با تاکید بر شیر و فرآورده های لبنی هشتم و نهم شهریورماه امسال در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار می شود.

 

همزمان با این کنگره، اولین نمایشگاه بین المللی فرآورده های لبنی و صنایع وابسته نیز در محل نمایشگاه های بین المللی استان گلستان برپا خواهد بود.

 

لازم به ذکر است، از مهمترین محورهای این کنگره نیز می توان کیفیت شیر و محصولات لبنی، تنوع بخشی به فرمولاسیون های مواد غذایی با استفاده از شیر و فرآورده های وابسته، پروبیوتیک های نوین، ایمنی و امنیت غذایی، فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی، آلاینده ها، باقیمانده ها و مانع صادرات، افزودنی ها، بایدها و نبایدها، غذاهای حلال، سلامت و بهداشت، قوانین و مقررات بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی، عملکرد سازمان های نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی، بازارهای هدف صادراتی و راهکارهای نفوذ، سیاست های حمایتی دولت و قوانین و مقررات را نام برد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار