کد خبر:۳۵۲۴۵۰
نماینده مردم کردکوی و آق‌قلا در مجلس:

نمایندگان گلستان در مجلس برای ارتقای خدمات دانشگاهی استان آماده‮‌اند

نماینده مردم کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان گلستان جهت ارتقای خدمات دانشگاهی این استان آماده هستند.
نمایندگان گلستان در مجلس برای ارتقای خدمات دانشگاهی استان آماده‮‌اند

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، محمد جواد نظری مهر روز گذشته در دیدار با شهریاری، رئیس دانشگاه پیام‌نور استان گلستان ضمن درخواست از وی در توجه بيشتر به گسترش كمي و كيفي دانشگاه پيام‌نور در حوزه انتخابي خود بیان داشت: دانشگاه پيام‌نور استان با تعامل مثبت و سازنده‌اي كه با نمايندگان دارد، با تفكر جديد مورد مطالبه مردم و نمايندگان استان همگام بوده و نمايندگان نيز در جهت ارتقای خدمات دانشگاهي استان اعلام آمادگی کردند که این تعامل مثبت و سازنده‌ای که وجود دارد نویدبخش افقي روشن در اين عرصه خطير است.

 

قربان شهریاری، رئیس دانشگاه پیام نور گلستان نیز در این دیدار گزارشی از فعالیت‌های دانشگاه در زمینه‌های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی و همچنین برنامه‌های آتی دانشگاه در زمینه‌های توسعه کیفی، کمی و ارتقای علمی دانشگاه و جذب اساتید هیات علمی و افزایش تحصیلات تکمیلی در استان و پیگیری پروژه‌های عمرانی ارائه کرد.

 

وی در این دیدار، خواستار پیگیری حل مشکلات و مسائل مراکز آموزش عالی استان از طریق نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی شد و طرفین بر پیگیری و حل مسائل، مشکلات و کمبودهای مراکز و واحدهای دانشگاه پیام‌نور در شهرستان حوزه نمایندگی‌های خود تاکید کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مهندس مهدی اسماعیلی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۰
این هم به نفع مردم هست ازشون ممنونیم که فکر ما هستن انشالله این کار را وارد عمل کنن
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار