کد خبر:۳۵۲۸۹۶

مسئول سازمان بسیج دانشجویی ایلام با مدیرکل صدا و سیمای این استان دیدار کرد

مسئول سازمان بسیج دانشجویی ایلام امروز در راستای تعاملات متقابل در حیطه فرهنگ‌سازی با مدیرکل صدا و سیمای این استان دیدار کرد.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، محمد ملکی امروز در راستای تعاملات متقابل در حیطه فرهنگ‌سازی با مدیرکل صدا و سیمای این استان دیدار کرد.

 

وی در این دیدار گفت: دبیرخانه کنگره شهدای دانشجو ایلام از اردیبهشت ماه فعالیت خود را به صورت غیررسمی آغاز کرده است و هم‌اینک در حال تکمیل بانک اطلاعات شهدای دانشجو استان است.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی ایلام به تشکیل کانون دفاع مقدس در دفاتر بسیج دانشجویی تمام دانشگاه‌های ایلام اشاره کرد و بیان داشت: هر دانشگاه متولی برگزاری یک یادواره است، این برنامه‌ها در آبان‌ماه با جدیت پیگیری می‌شوند، وجود صدا و سیما در کنار سازمان بسیج دانشجویی و انعکاس فعالیت‌های دانشجویان زمینه‌های ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را فراهم می‌کند.
 

همچنین در این دیدار رامک، مدیر کل صدا و سیمای ایلام با اعلام آمادگی نسبت به پوشش اخبار کنگره شهدای دانشجو تصریح کرد: رسانه‌ای کردن اردوهای جهادی، راهیان‌نور و برنامه‌های بصیرتی بسیج، جوانان را در جذب به این نهاد مقدس که زاده انقلاب است، ترغیب خواهد کرد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار