29شهيد و 136 زخمي در انفجارهاي دیروز بغداد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۳۴۲

29شهيد و 136 زخمي در انفجارهاي دیروز بغداد

بر اثر پنج انفجار که طي دیروز در مساجد بغداد روي داد 29 نفر شهيد و 136نفر زخمي شدند.

به گزارش گروه بین الملل »شبکه خبر دانشجو» منابع عراقي اعلام کردند در اين انفجارها که در مناطق شعب ، کماليه ، زعفرانيه و مرکز بغداد روي داد بيش از 160 نفر شهيد و زخمي شدند.

منابع آگاه امنيتي عراق اعلام کردند دست کم هجده تن براثر انفجار بمبي عليه نماز گزاران در پارکينگ مسجد الشروفي در محله الشعب در شمال شرقي بغداد شهيد شدند.

دو بمب ديگر در زماني که نماز گزاران از مسجد رسول اعظم در جسر دياله در حومه جنوبي بغداد خارج مي شدند منفجر شد.

اين انفجار که پس از نماز جمعه به وقوع پيوست ، دو تن از نمازگزاران براثر اين انفجار اين دو بمب شهيد و هفت تن ديگر نيز زخمي شدند.

اين منابع افزودند: در محله زعفرانيه در حومه جنوبي بغداد يکي از نمازگزاران براثر انفجار بمبي که در برابر يک مسجد منفجر شده بود شهيد و شش تن ديگر نيز زخمي شدند.

سه نماز گزار نيز در انفجاري در نزديکي مسجد الحکيم در محله کماليه در شرق پايتخت عراق زخمي شدند./انتهاي پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار