به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، علی اصغر فانی گفت: فقط در برخی مدارس ابتدایی که طرح یک روز بانشاط در روزهای پنجشنبه اجرا میشود، ثبت نام و حضور دانشآموزان اختیاری است؛ این طرح به طور آزمایشی در دو هزار مدرسه ابتدایی کشور اجرا می شود.
وی با اشاره به اختصاص 120 میلیارد تومان اعتبار سرانه مدارس در بودجه سال 93، تصریح کرد: نیمی از سرانه پیش بینی شده، به مبلغ 60 میلیارد تومان، پیش از آغاز سال تحصیلی به حساب مدارس واریز می شود.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به افزایش 100 درصدی سرانه مدارس شبانه روزی در بودجه سال 93، گفت : در طرح روستامرکزی که هزینه های سرویس دانش آموزان را با مشارکت مردم پرداخت می کنیم، سرانه آن با اقدام دولت و مجلس دو برابر شده است.
فانی با بیان اینکه آموزش و پرورش به عنوان نهادی که در همه نقاط کشور حضوری فعال دارد و به لحاظ کمیت بزرگترین دستگاه اجرایی در کشور است، افزود: تصمیم دولت بر این است که هیچ دانش آموزی در هیچ نقطه از ایران اسلامی از نعمت تحصیل محروم نماند.
وی در خصوص استخدام فرزندان فرهنگیان در آموزش و پرورش، گفت: وزارت به دنبال قائل شدن اولویت استخدام فرزندان فرهنگیان در آموزش و پرورش است و دلیل آن این است که فرزند یک خانواده فرهنگی با فرهنگ سازمانی آموزش و پرورش آشناتر است و حضورشان در مدارس می تواند موجب ارتقای کیفیت کاری شود.
وزیر آموزش و پرورش گفت: ما به دنبال اجرای طرح رتبه بندی معلمین با هدف ایجاد انگیزه و توانمندی، مهارت و شایستگی های فرهنگیان است.
فانی افزود: نخستین بار در کنکور سراسری پذیرش دانشجو برای دانشگاه فرهنگیان بر اساس بوم و منطقه انجام شد و با فارغ التحصیل شدن دانشجویان این دانشگاه ها بعد از 4 سال مشکل توزیع نیروی انسانی آموزش و پرورش برطرف خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: بودجه امسال این وزارتخانه 21 هزار میلیارد تومان است که 99 درصد این بودجه صرف پرداخت حقوق می شود و فقط یک درصد آن به کیفیت بخشی اختصاص می یابد.
فانی افزود: با توجه به اینکه سهم 12 میلیون و 500 هزار دانش آموز کشور که در 105 هزار مدرسه تحصیل می کنند فقط 210 میلیارد تومان است اگر منابع موجود را مدیریت نکنیم و منابع جدیدی هم وارد آموزش و پرورش نکنیم نمی توانیم انتظار فوق العاده ای از این مجموعه داشته باشیم.
وی گفت: با توجه به اینکه از این تعداد دانش آموز در کشور، یک میلیون دانش آموز در مدارس غیر دولتی تحصیل می کنند و 11 میلیون و 500 هزار دانش آموز زیر نظر یک میلیون فرهنگی تحت تعلیم و تربیت قرار دارند و باید اذعان کنیم که خدمت رسانی یک نیرو به ازای 11.5 دانش آموز قابل قبول نیست اگرچه این نسبت در بسیاری از کشورهای اروپایی 14 و 15 است.
ایا این با سیستم اداری زمان ساسانیان فرقی دارد
فقط بچه های کارمندان دولت حق اشتغال در ان سازمان را دارند
واقعا متاسفم
انقدر فارغ التحصیل باسواد از دانشگاهها میان بیرون
که می تونن باعث ارتقای سطح علمی بشن
اما فقط بچه معلما
خاک بر سر ما