قربانی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرمآباد، گفت: بنابر پیشنهاد شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری خرمآباد هزینه ایاب و ذهاب دانشجویان دانشگاه لرستان در سالتحصیلی جدید با یک افزایش 100 درصدی از دو میلیون و 700 میلیون تومان کرایه هر دستگاه اتوبوس در ماه به پنج میلیون تومان در ماه افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه پیشنهاد شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری خرمآباد برای افزایش هزینه ایاب و ذهاب دانشجویان مورد اعتراض دانشگاه لرستان و دیگر دانشگاههای بهرهبردار از اتوبوسهای این شرکت قرار گرفته است، افزود: این اعتراضها از طریق فرمانداری خرمآباد در حال پیگری است و در این راستا نیز جلسهای با حضور فرماندار خرمآباد، مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی شهرداری خرمآباد و نمایندگان دانشگاهها برگزار شده است.
مسئول اتوماسیون حمل و نقل دانشگاه لرستان با اشاره به خلاء شرکتهای اتوبوسرانی خصوصی در لرستان و انحصاری بودن آن در استان گفت: در حال حاضر دانشگاه لرستان با یکی از شرکتهای اتوبوسرانی بخش خصوصی در یکی از استانهای همجوار در حال رایزنی است و در صورت عدم توافق با شرکت اتوبوسرانی شهرداری خرمآباد با یک شرکت خصوصی غیربومی قرارداد ایاب و ذهاب دانشجویان این دانشگاه را منعقد میکند.
قربانی تصریح کرد: برای رسیدن به توافق با شرکت اتوبوسرانی شهرداری خرمآباد پیشنهاد دانشگاه لرستان این بوده است که هزینه دریافتی توسط هر دستگاه اتوبوس در ماه از دو میلیون و 700 هزار تومان به سه میلیون و 700 هزار تومان در ماه افزایش یابد و یا اینکه با تعیین یک قیمت پایه هزینهای که بابت پرداخت کرایه توسط دانشجویان به حساب دانشگاه لرستان واریز میشده است، از این به بعد بر اساس کارکرد به اتوبوسهای شرکت واحد پرداخت شود.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس نرخ سال گذشته دانشگاه لرستان برای ایاب و ذهاب دانشجویان 509 میلیون تومان را ظرف 10 ماه به شرکت اتوبوسرانی شهرداری خرمآباد پرداخت کرده است؛ اما بر اساس پیشنهاد جدید این رقم با توجه به افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو و ضرورت افزایش تعداد اتوبوسها از 23 دستگاه به 30 دستگاه به یک میلیارد و 500 میلیون تومان افزایش مییابد.
مسئول اتوماسیون حمل و نقل دانشگاه لرستان گفت: بر اساس مبلغ پیشنهادی شرکت اتوبوسرانی شهرداری خرمآباد هزینه هر سفر از 800 تومان سالتحصیلی گذشته به 1400 تومان افزایش مییابد.