کد خبر:۳۵۴۲۸۰
دبیر کنگره شهدای دانشجو ایلام:

بانک اطلاعات کنگره شهدای دانشجو ایلام تکمیل شد/ 7 یادواره و 10 کنگره در ایلام برگزار می‌شود

دبیر کنگره شهدای دانشجو ایلام با بیان اینکه بانک اطلاعات 17 شهید دانشجو ایلام تکمیل شد، گفت: هفت یادواره و 10 کنگره در ایلام برگزار می‌شود.

خیرالله دیوالی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، تعداد شهدای دانشجوی استان ایلام را 17 نفر اعلام کرد و گفت: کنگره شهدای دانشجو ایلام در راستای عطرآگین کردن فضای دانشگاه‌ها به نام و یاد شهدای دانشجو، تولید آثار با محصولات غنی و ماندگار، اندیشه پروری، معرفت افزایی، اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت و ترویج ارزش‌های ناب انقلاب اسلامی در اردیبهشت 1393 فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی شهید شاخص کنگره دانشجویی ایلام را شیرمراد شمسی عنوان کرد و افزود: در راستای ارائه الگوی رفتاری و آشنا کردن دانشجویان ایلامی با شهدای این استان، دو خیابان و یک سالن ورزشی به نام شهدای دانشجوی ایلام مزین شده است، علاوه بر این، تمام فعالیت‌های کنگره شهدا در حیطه ستادی اعم از جمع آوری بانک اطلاعات، دیدار با خانواده‌های شهدا، تشکیل دبیرخانه مرکزی استان، تشکیل کانون دفاع مقدس در دفاتر بسیج دانشجویی انجام شده است.

دبیر کنگره شهدای دانشجو ایلام به برگزاری جشنواره هنری و ادبی کنگره ملی شهدای دانشجو اشاره کرد و گفت: این جشنواره در رشته‌های عکس، گرافیک، نشریه الکترونیکی، وبلاگ و شعر با موضوعات سیره و سبک زندگی شهدای دانشجو، تاثیر نقش دانشجو در جهاد دیروز و امروز، الگوپذیری دانشجویان از فرهنگ دفاع مقدس و نقش دانشجویان در شکل گیری هسته‌های مقاومت بر علیه استکبار جهانی برگزار می‌شود، علاقه مندان می‌توانند آثار خود را تا 10 آبان به سایت «شهدای دانشجو»ارسال کنند.

دیوالی اجرای بخش ستادی جشنواره‌های شهدای دانشجو را در بازه زمانی مهر تا آذر 1393 اعلام کرد و گفت: در طول این مدت هفت یادواره و 10 کنگره ملی در دانشگاه‌های ایلام، پیام نور، علوم پزشکی، آزاد، علمی و کاربردی، دانشگاه‌های فنی دختران و پسران و سما برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: نیم میلیون دانشجو با آغاز سال تحصیلی جدید به دیدار خانواده‌های شهدا و ایثارگران می‌روند و به ایشان ادای احترام خواهند کرد، دانشجویان بسیجی استان ایلام نیز به مثابه همنوعان خود در سایر استان‌های با احترام به مقام شامخ تلاشگران هشت سال مقاومت و پایداری به دیدار خانواده شهدا خواهند رفت.

دبیر کنگره شهدای دانشجو ایلام با بیان اینکه از تولیدات دانشجویی در حیطه‌های؛ فیلم، عکس، مستند، موسیقی، نرم افزار چند رسانه ای، نمایشنامه، سایت، وبلاگ و کتاب حمایت می‌شود، گفت: روسای دانشگاه‌ها، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مادر، بنیاد شهید، سپاه پاسداران، صدا و سیما، بنیاد حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اعضای شورای کنگره مرکزی در استان ایلام هستند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار