به گزارش خبرنگار "خبرگزاري دانشجو" از ياسوج، محمد ودوود حيدري روز گذشته در مراسم پاياني ششمين دوره خط امام دانشجويان بسيجي كهگيلويه و بويراحمد در ياسوج، به فلسفه نامگذاري اين دوره به خط امام اشاره كرد و گفت: منظور از خط امام، خط ممتد و نوراني امامت شيعه است كه از پيامبر اكرم ص) شروع شد، توسط ائمه هدي ادامه پيدا كرد و امروز در دوران غيبت، به دست وليفقيه اداره ميشود.
وي به ولايتپذيري بسيجيان از وليفقيه اشاره كرد و گفت: نوع نگاه بسيجيان به فرامين و بيانات امام خميني (ره) در دوران دفاع مقدس، بايد امروز در نگاه دانشجويان بسيجي نسبت به مطالبات رهبر انقلاب نهادينه شود.
مسئول سازمان بسيج دانشجويي كشور به مخدوش سازي تصوير حضرت امام راحل توسط برخي از مدعيان خط امام اشاره كرد و گفت: در روزگاري قرار داريم كه مدعيان خط امام از حضرت امام (ره) تصويري جلوه ميدهند كه توجيه رفتار غلط خودشان باشد و با وجود اينكه هنوز ربع قرن از رحلت ايشان نگذشت و همه فيلمها، صوتها و دست نوشتههاي ايشان موجود است، تحريف امام اتفاق ميافتد و چه خاطرههايي كه از ايشان نقل نميشود.
حیدری به رويكرد بسيج دانشجويي اشاره كرد و گفت: رويكرد بسيج دانشجويي حركت در خط امام است و آنچه مطلوب نظر امام راحل بود، همين رويكردي است كه امروز بچههاي بسيج دنبال ميكنند.
وی حساس بودن و بيتفاوت نبودن نسبت به شرايط و تشخيص و تحليل درست را لازمه كار دانشجويان بسيجي قبل از شروع فعاليت در تشكل هاي دانشجويي دانست و گفت: لازمه داشتن تشخيص و تحليل درست، تسلط بر گفتمان انقلاب اسلامي است كه راه ميان بر آن شناخت امام راحل به عنوان شاخص انقلاب است.
مسئول سازمان بسيج دانشجويي كشور افزود: اگر امام راحل را به درستي بشناسيم و بر انديشههاي امام و رهبر معظم انقلاب اشراف داشته باشيم، با هيچ مشكلي در تشخيص و تحليل درست مواجه نمي شويم و در شبهات روز دچار سر در گمي نميشويم.
حیدری با تاكيد بر لزوم گسترش مطالعه و تعميق در بين دانشجويان بسيجي گفت: با مطالعه دقيق و عميق دانشجويان بسيجي، اشراف بهتري نسبت به مباني اتفاق ميافتد كه كمك فراواني به انتخاب درست مسير در مقاطع مختلف زمان ميکند.
وي امام راحل را بهترين الگو براي جوانان انقلابي دانست و گفت: شور انقلابي در لحظه لحظه زندگي امام راحل وجود داشت و بايد اين شور در بسيج و بسيجيان حفظ و تقويت شود و جلوي نفوذ جريان وابسته به غرب در دانشگاهها را بگيرد.
مسئول سازمان بسيج دانشجويي كشور تصریح کرد: انقلابي بودن يعني افراطي نبودن و بين انقلابگري و افراط فاصله زيادي وجود دارد.