کد خبر:۳۳۷۱۸۶
دکتر حیدری در افتتاحیه دوره خط امام(ره):

آغاز جنگ نرم در جهان اسلام به سمت دنیای غرب راهکار امام(ره) بود/ بسیج فراگیرترین تشکل دانشجویی

رئیس سازمان بسیج دانشجویی گفت: آغاز جنگ نرم از جهان اسلام به سمت دنیای غرب راهکار امام راحل بود که نزاع میان افکار وعقاید را ایجاد و در نهایت فرمان به تشکیل بسیج دانشجویی دادند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، ودود حیدری دقایقی پیش در مراسم افتتاحیه اولین دوره خط امام در رواق دارالهدایه حرم مطهر رضوی بیان داشت: پنج سال پس از آغاز جنگ تحمیلی امام دستور به تشکیل بسیج دادند و این در حالی بود که هیچ گونه توقع نظامی از این تشکل وجود نداشت.


وی ادامه داد: سقفی که امام راحل برای بسیج دانشجویی زده است سقفی است که در کمتر مجموعه ای در سطح کشور وجود دارد.


رئیس سازمان بسیج دانشجویی با بیان اینکه امام راحل راهکار جنگ نرم در جهان ایجاد کردند افزود: آغاز جنگ نرم از جهان اسلام به سمت دنیای غرب راهکار امام راحل بود که نزاع میان افکار وعقاید را ایجاد و در نهایت فرمان به تشکیل بسیج دانشجویی دادند.


وی با بیان اینکه مجموعه بسیج دانشجویی اکنون به نبوغ فکری، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی مناسب خود رسیده است خاطرنشان کرد: اکنون می توان به جرئت گفت فراگیرترین تشکل دانشجویی در سطح دانشگاه های کشور تشکل بسیج دانشجویی و البته باید تا آنجا که می تواند این تشکل خود را به معیارهای مورد نظر امام راحل و بیانات و مطالبات امام خامنه ای نزدیک کند.


حیدری در ادامه با اشاره به تشکیل اولین دوره خط امام نامگذاری این دوره را براساس اهمیت فرامین امام راحل دانست گفت: معیار و ملاک گفتمان انقلاب اسلامی فرمایشات امام راحل و حضرت امام خامنه ای است و اگر ما نام این دوره را خط امام گذاشته ایم به این دلیل است که شاخص انقلاب اسلامی امام و خط نورانی آن ولایت فقیه می باشد.


وی در پایان با بیان اینکه باید بتوانیم محک های اساسی اندیشه های امام را در بسیج دانشجویی احیا کنیم خاطرنشان ساخت: شما باید این بصیرت را داشته باشید که در هنگام نیاز موضع گیری کرده و برای مثال اگر شب گذشته شنیدید خط تلفنی به سمت اوباما شیطان بزرگ از سوی ایران وصل شده است بتوانید روز بعد موضع محکم خود را بیان کنید.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار