به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از شیراز، امیر وجدانینیا یکشنبه شب در جمع دانشجویان دختر بسیجی شرکت کننده در طرح ولایت استانی «اولین دوره راهبردی خط امام» در قم، در حلقههای آموزشی نشست با اساتید حضور یافت.
وی در بیان مشکلات انجام کار فرهنگی گفت: شاهدیم که با وجود اینکه وقت و هزینه بسیار برای فرهنگ صرف میشود؛ اما در حوزه فرهنگ موفق نیستیم؛ چراکه فرهنگ حوزهای گسترده، پیچیده و تعداد افراد متخصص در این زمینه بسیار کم بوده و همچنین اقدامات فرهنگی بسیار دیربازده و وقتگیر است.
مسئول فرهنگی سازمان بسیج دانشجویی با بیان اینکه آرمان موتور محرک زندگی انسانهاست و انسانی که بدون آن زندگی کند، انسان نیست، بیان داشت: به نظر من در دهههای اخیر، مصداق بارز آرمانخواهی، امام خمینی(ره) است؛ چراکه هنگامی که در سال 42 نهضت را شروع کرد، هیچ کس گمان نمیکرد که بتواند پیروز شود؛ اما وی کار و وظیفه خودش را برای رسیدن به آرمانهایش انجام داد.
وجدانینیا با اشاره به اینکه بسیح دانشجویی محفلی برای آرمانخواه بودن و نگاه رو به جلو است، افزود: تجلی اراده امام(ره) برای اداره کشور در بسیج است، که امام(ره) در سالهای 58 و 67 برای آن فرمان صادر کرده است.
وی گفت: چراغها را خاموش میکنیم تا هرکس که فرمان تشکیل بسیج دانشجویی امام خمینی(ره) را نخوانده است، از این کلاس بیرون برود؛ زیرا شما باید بدانید که بسیج دانشجویی کجاست و به کجا میخواهد برود.
مسئول فرهنگی سازمان بسیج دانشجویی با اشاره به گفته رحیمپور ازغدی، مبنی بر اینکه تمام مشکلات ما با سه روش حل میشود، مطالعه، مطالعه و مطالعه، عنوان کرد: با مطالعه تاریخ معاصر از جمله تاریخ معاصر ایران، متوجه میشوید که این انقلاب با دیگر حرکتها در جهان تفاوت بسیار داشته است.
وجدانینیا با اشاره به سه رکن ایدئولوژی، مردم و حاکمان برای هر حکومتی تصریح کرد: در سدههای اخیر در روسیه، فرانسه و ایران انقلاب به وجود آمده است؛ اما خواستگاه انقلاب اسلامی، توحید است، همچنین در نوع مبارزه، نوع پیروزی و ادامه حیات نیز انقلاب اسلامی متفاوت بود و از دلایل این تفاوت میتوان گفت که امام(ره) به مبارزه مسلحانه اعتقادی نداشت.
وی تاکید کرد: هر انقلابی که خودش را آسیبشناسی نکند خودش زیرآب خودش را میزند و ما آرمانخواهان نباید بگذاریم که حاکمیت در دست یک قشر بماند.
مسئول فرهنگی سازمان بسیج دانشجویی با بیان اینکه یکی از وظایف من و شما مطالعه انقلابمان است، تصریح کرد: یکی از کارویژهها این است که نقاط ضعف خود را بررسی کنیم.
وجدانینیا با اشاره به انواع جنگ دشمن در زمینههای نظامی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگ گفت: در دنیا دو قطب کفر و توحید در مبارزهاند و امروز در این مبارزه، سنگرها از مرزهای کشور به خانههای ما رسیده است و اینجاست که باید توجه داشت، جنگ در عرصه فرهنگ، بسیار مهم است.
وی گفت: برای این نظام که هشت سال خون داده است؛ ما باید هشتاد سال خون بدهیم و من معتقدم که یکی از مصادیق آرمانخواهی این است که خواهر و برادر دانشجوی بسیجی باید خیلی خسته شبها به رختخواب برود.
وجدانینیا تصریح کرد: امروز شرایط مقاومت 35 روزه خرمشهر داریم و این اشتباه است که فکر کنیم دشمن لحظهای از دشمنی با ما دست برمیدارد؛ چراکه انقلاب ما 22 بهمن پیروز و از 23 بهمن، جنگ دشمن در تمام زمینهها آغاز شد.
مسئول فرهنگی سازمان بسیج دانشجویی گفت: در سالهای اخیر وضعیت سختی را در اقتصاد گذراندیم؛ اما بدترین شرایط را در فرهنگ داشتیم و دانشجوی آرمانخواه، آرمانگرا و مطالبهگر ما باید در این زمینه کار کند.
وی خاطرنشان کرد: بسیج دانشجویی دو ماموریت دارد، نخست تربیت نیروی همطراز انقلاب اسلامی و نقشآفرینی در حل چالشهای اساسی نظام اسلامی.