آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۶۶۶۷
زارع در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":

عملکرد میرزاده پای خاندان هاشمی را بیشتر از گذشته به دانشگاه آزاد باز کرده است

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد با اشاره به انتخاب میرزاده به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد و همچنین عملکرد وی در خصوص حجاب و ضربه وارده به بدنه جامعه گفت: عملکرد ریاست جدید این دانشگاه به نحوی است که پای خاندان هاشمی بیشتر از گذشته به آن باز شده است.

زارع، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در یزد، با اشاره به نحوه اداره دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه آزاد تداعی کننده نام خانواده هاشمی در ذهن‌هاست، زیرا با یک بررسی و بدون هیچ جناح‌گیری نام این خاندان در دانشگاه آزاد پررنگ است.

 

وی با اشاره به انتخاب میرزاده به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد و همچنین عملکرد وی در خصوص حجاب و ضربه وارده به بدنه جامعه افزود: عملکرد ریاست جدید این دانشگاه به نحوی است که پای خاندان هاشمی بیشتر از گذشته به آن باز شده است.

 

زارع همچنین با اشاره به مسئولیت‌های خانواده هاشمی در دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: فرزند ارشد هاشمی به عنوان معاون عمرانی، یاسر هاشمی به عنوان هیات امنای دانشگاه آزاد، فاطمه هاشمی مدیر گروه علوم سیاسی و فاطمه هاشمی نیز با وجود جرم‌ها و محکومیت‌های متعدد در فتنه 88 به جمع معاونین این دانشگاه پیوسته است که این سمت‌ها بازگو کننده نقش این خاندان در دانشگاه آزاد است.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد تصریح کرد: البته مهدی هاشمی نیز با وجود مشغله‌های گوناگون از جمله دادگاه‌های پی در پی اکثر اوقات پشت پرده عمل کرده و همچنان به صورت بسیار پنهان در طبقه پنجم ساختمان هیات امنای دانشگاه آزاد مشغول به فعالیت است.

 

وی گفت: اگرچه اسلام از همان ابتدا با قوم‌گرایی و نژاد پرستی مخالفت کرده و طبق شایسته سالاری کرده است و مبنای خود را از خون هزاران شهید گرفته است، اما باید بررسی کرد که چرا این وضعیت شکل گرفته است.

 

زارع گفت: حال سوال اینجاست که با وجود اینکه رهبر انقلاب فرمودند فتنه 88 از خطوط قرمز ماست، چرا پس امروز ما شاهد جولان بعضی از اعضای فعال فتنه 88 در بخش‌هایی مهم اجرایی و علمی کشور هستیم و آیا قوه قضاییه نباید کاری انجام دهد؟

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ساعد
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۶
ببینم کسی توی این مملکت عرض داره بالاخره یک روز جلوی این رابطه سالاری رو بگیره یا نه؟؟ کی می خواهیم فرهنگ کشور رو درست کنیم خدا می داند؟
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۲
باسلام کی گفت خاندان آوردن اگه آوردن حاج خانم پس کجاست بعدش اکه بابات دانشگاه میزد میدید بیکاری یاکم کاری سرکارنمی برد .حالا بنده خدا میخواد آخرعمری خانواده خودش روزیر بال پرخودش داشته باشه اشکال چیه خدا اسباب ومصوب راخیر دهد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار