کد خبر:۳۵۷۷۹۷
در بیانیه اعتراض آمیز اتحادیه امت واحده اسلامی:
منجی دانستن آمریکا در برابر تروریسم ساده لوحی است
در آستانه سفر رئیس جمهور به نیویورک، اتحادیه امت واحده اسلامی بیانیهای اعتراض آمیز صادر کردند.
به گزارش گروه دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، در آستانه سفر رئیس جمهور به نیویورک، اتحادیه امت واحده اسلامی بیانیهای اعتراض آمیز صادر کردند.
بسم الله الرحمن الرحیم
الَّذینَ یَتَرَبَّصُونَ بِکُمْ فَإِنْ کانَ لَکُمْ فَتْحٌ مِنَ اللَّهِ قالُوا أَ لَمْ نَکُنْ مَعَکُمْ وَ إِنْ کانَ لِلْکافِرینَ نَصیبٌ قالُوا أَ لَمْ نَسْتَحْوِذْ عَلَیْکُمْ وَ نَمْنَعْکُمْ مِنَ الْمُؤْمِنینَ فَاللَّهُ یَحْکُمُ بَیْنَکُمْ یَوْمَ الْقِیامَةِ وَ لَنْ یَجْعَلَ اللَّهُ لِلْکافِرینَ عَلَى الْمُؤْمِنینَ سَبیلاً. (۱۴۱/نساء)
یک بار دیگر دست تجاوز شیطان بزرگ به بهانه مقابله با تروریسم، به سوی کشورهای اسلامی دراز شده و آمریکا برای آنچه مقابله با گسترش دولت اسلامی عراق و شام (داعش) مینامد اقدام به تجاوز هوایی به کشور عراق کرده است و همین طرح را برای کشور سوریه نیز در دستور کار دارد.
بدیهی است مقابله با گروهی که به نام اسلام و دین تیشه بر ریشه انسانیت میزند وظیفهای است که تمامی دولتها و ملتهای آزاده میبایست در راستای آن متحد شوند لکن در این میان باز کردن پای آنانی که تا همین چند سال پیش چکمههایشان در خون مردان و زنان عراقی فرورفته بود و هنوز که هنوز است آثار جنایاتشان در جای جای عراق برجای مانده است، چه توجیهی میتواند داشته باشد؟
براستی از یاد بردهایم که سربازان آمریکایی چگونه زن و مرد و کودک و پیر عراقی را اعم از سنی و شیعه با آتش مسلسلهای خود تکه تکه کردند؟ آیا از خاطر بردهایم که چه تعداد زن و مرد عراقی در سیاه چالهای آمریکایی مورد شکنجه و تجاوز جنسی قرار گرفتند؟ آیا نمیبینیم که بواسطه استفاده از سلاحهای ممنوعه اورانیوم ضعیف شده، هنوز پس از گذشت بیش از ۱۰ سال از تهاجم آمریکا، مادران عراقی در بصره و فلوجه کودکان نارس بدنیا میآورند و بیمارستانهای عراقی پر است از بیماران سرطانی؟ براستی مساجد و حسینههای ویران شده و به آتش کشیده شده توسط ارتش آمریکا را از خاطر بردهایم؟ آیا لازم است کسی تصاویر قرانهای پاره پاره شده و مورد اهانت قرار گرفته را یک بار دیگر در برابر چشمان ما بگذارد تا بیاد آوریم که این آمریکا همان جنایتکار همیشگی است؟
امروز شاهد آنیم که سخن پر عمق و معنای پیر فرزانه و معمار راستین انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی کم کم به فراموشی سپرده میشود که: «هرچه فریا داریم بر سر آمریکا بکشیم» چراکه عدهای دشمن نخست خود را «داعش» میانگارند و هرچه فریاد دارند بر سر وهابیت میکشند! کیست که نداند هرآنچه کشورهای منطقه غرب آسیا از ناامنی و گسترش افراطیگری مذهبی میکشند ریشه در سیاستهای استعماری و توسعه طلبانه قدرتهای بزرگ و در راس آنها آمریکا دارد؟ پس چگونه است که در این میان عدهای ساده لوح آمریکا را منجی خویش در برابر تروریسم پنداشتهاند و برای قرار گرفتن در جبهه مشترک میان غرب و آمریکا علیه تروریسم لحظه شماری میکنند؟!
اتحادیه بینالمللی امت واحده بر خود لازم میداند که یک بار دیگر بر این واقعیت تاکید کند که دولت آمریکا و سیاستهای استعماریاش در منطقه، مستقیم یا غیر مستقیم سرمنشا تمامی مشکلات مسلمانان جهان بوده و هست و از این رو دشمن شماره یک تمامی آزادی خواهان و حق طلبان دنیا به شمار میآید. از این رو این اتحادیه ضمن یادآوری مواضع اخیر رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه دشمن اصلی ملت ایران دولت ایالات متحده است و تاکید مجدد بر لزوم تمایز قائل شدن میان کافران حربی و جاهلان متنسک، تهاجم اخیر آمریکا و دیگر همپیمانان اروپاییاش به کشور عراق را شدیدا محکوم کرده و یادآور میشود آنچه باعث شده تا ملتهای مسلمان به این ذلت و خواری برسند که برای رفع مشکلات و بحرانهای خویش پای کفار حربی را به کشورهای اسلامی باز کنند به حکم آیه شریفه «وَأَطِیعُواْ اللّهَ وَرَسُولَهُ وَلاَ تَنَازَعُواْ فَتَفْشَلُواْ وَتَذْهَبَ رِیحُکُمْ وَاصْبِرُواْ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ (انفال/۴۶)» تفرقه و اختلافات داخلی میان امت اسلامی است. امید است که امت اسلامی با تمسک به کلمه توحید و بهرهمندی از توحید کلمه هرچه سریعتر بر بحرانهای پیش رو فائق آید ان شا الله و هیچ جریانی ننگ ابدی همپیمانی با آمریکا برای دست اندازی کفار حربی به سرزمینهای اسلامی را برای خود به ارمغان نیاورد.
وسیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون
اتحادیه بین المللی امت واحده
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.