جامعه پزشکی ما به مراتب از زمان دوران دفاع مقدس با کیفیت‌تر و پرشورتر است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۸۴۲۴
مسئول بسیج جامعه پزشکی کشور:

جامعه پزشکی ما به مراتب از زمان دوران دفاع مقدس با کیفیت‌تر و پرشورتر است

مسئول بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: روحیه ایثار و شهادت طلبی در جامعه پزشکی ما به مراتب از زمان دوران دفاع مقدس با کیفیت‌تر، پرشورتر و پرجمعیت‌تر است.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از یزد، رئیس‌زاده روز گذشته در افتتاح دومین بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی صحرایی شهدای جامعه پزشکی یزد گفت: یکی از ارزش‌های کار و خدمات رسانی کمک به مردم و مناطق محروم جامعه است.

 

وی افزود: حجم خدمات بیمارستان صحرایی از لحاظ آماری شاید قابل توجه نباشد؛ اما از لحاظ اینکه این خدمات در مناطق محروم است ارزش فوق العاده ای دارد؛ زیرا که محرومان و مستضعفان ولی نعمت این جامعه هستند.

 

مسئول بسیج جامعه پزشکی کشور خاطرنشان کرد: اهمیت دیگری که این خدمات دارد در واقع یک مانور و هماهنگی بین بخش‌ها است و اصلی بسیار ارزشمند می‌باشد که استان یزد با برپایی بیمارستان صحرایی در سال قبل و همچنین امسال نمونه کاملی از هماهنگی بین بخشی، صمیمیت و همکاری بین ارگان‌ها و تمام دستگاه‌ها است.

 

رئیس زاده افزود: استان یزد یک استان سیاسی است؛ اما من چنین احساسی را دارم که استان یزد با جود اینکه اینکه استان سیاسی است دیانت آن‌ها بر سیاست آن می‌چربد و در جای دیگر کشور شاید خیلی اینطور نباشد و این حس صمیمیت و دوست داشتن در بین این عزیزان در حقیقتا نعمتی است که ما باید شکرگزار آن باشیم.

 

وی گفت: ارزش دیگری که برپایی این بیمارستان صحرایی دارد حفظ روحیه ایثار، جهاد و از خودگذشکی در جامعه پزشکی کشور است که شاید این مهمترین نکته‌ای باشد که ما در بحث بیمارستان صحرایی دنبال می‌کنیم.

 

مسئول بسیج جامعه پزشکی کشور ادامه داد: هر چقدر جامعه پزشکی به درون خود بپردازد برکات آن کمتر می شود و آن میزان خدمات پزشکی که به مردم ارائه کنیم، حتماً تعالی و ترقی جامعه بیش از پیش خواهد بود و در این راستا نیز ضرورت تداوم مسیر شهدای بزرگوار و این راه آسمانی حفظ همین روحیه جهاد و از خودگذشتگی است و این حرکت‌ها باعث می‌شود تا شعله جهادی را در جامعه پزشکی زنده نگه دارد.

 

رئیس زاده با بیان اینکه جامعه پزشکی باید برای عرصه های جهاد و کمک به دنیای اسلام و جبهه مقاومت آماده شود، تصریح کرد: به فرموده مقام معظم رهبری دفاع از اسلام دفاع از محدوده میهن اسلامی نیست و هر جا که مرز اسلام است، باید آمادگی جهاد و حضور داشته باشیم و جامعه پزشکی در همه عرصه‌ها در چارچوب مرزهای اسلامی ارائه خدمات کند.

 

وی افزود: خدمات بهداشتی جزو ضروری‌ترین نیازهای جبهه مقاومت و همه عرصه‌هایی است که با استکبار در تقابل قرار داریم.

 

مسئول بسیج جامعه پزشکی کشور ادامه داد: در چند سال اخیر حضور و آمادگی جامعه پزشکی در قالب تیم‌های اعزامی به داخل و خارج از کشور در عرصه های جهاد و خطر امتحان خوبی پس داده و فوق تصور بوده است و به شهامت می گویم که روحیه ایثار و شهادت طلبی در جامعه پزشکی ما به مراتب از زمان دوران دفاع مقدس با کیفیت‌تر، پرشورتر و پرجمعیت‌تر است.

 

رئیس زاده تصریح کرد: ضرورت استقامت و پایداری در این راه، حفظ روحیه جهاد و از خود گذشتگی است که استان یزد در این موضوع سرآمد سایر کشور است.

 

وی گفت: مسئولان استان و بخصوص رئیس دانشگاه علوم پزشکی که همکاری را با بسیج استان و بیمارستان صحرایی داشته لازم و واجب است از آن‌ها تشکر و مورد قدردانی قرار گیرند.

 

مسئول بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: همه مسئولان باید قدردان زحمات کادر پزشکانی که در عرصه‌های جهادی حضور می‌یابند، باشند و باید اینگونه افراد را تقویت کنیم.

 

رئیس زاده گفت: همه باید کمک کنند افرادی که دارای روحیه جهادی، جبهه جهاد و مقاومت هستند، تقویت شوند  که در استان یزد چه در گذشته و چه در حال دارای روحیه جهادی و اینگونه بوده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار