کد خبر:۳۵۸۶۴۷
دانشجوی نخبه گنبدی:

دولت در جریان‌سازی‌ها از ظرفیت دانشجویان استفاده کند

مهدی باقریان گفت: دولت و بدنه‌ آن در شهرستان‌ها باید برای جریان‌سازی در جامعه و نهادینه‌سازی مباحث فرهنگی و اجتماعی از ظرفیت دانشجویان استفاده کند.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از گرگان، مهدی باقریان، دانشجوی نخبه گنبدی، صبح امروز دراولین نشست شورای مشورتی جوانان فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس به عنوان نماینده نخبگان دانشجویی و بسیجیان این شهرستان پیشنهاداتی را به معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان جهت بهبود عملکرد دستگاه‌های اجرایی ارائه کرد.

 

وی با اشاره به قابل حل بودن مشکلات و معضلات و توجه عمیق دانشجویان به این معضلات خواستار طراحی ساختاری برای مطالبه تخصصی دانشجویان از دستگاه‌ها شد؛ به نحوی که مسیر طرح مشکل بررسی و ارائه راه حل و اجرای طرح کاملا مشخص و بدون وقفه صورت بپذیرد.


دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری با اشاره به مشکلات پدید آمده در کنسرت‌های موسیقی اخیر در شهرستان با ضروری خواندن فراهم کردن فضای شادی و نشاط برای جوانان گفت: ما باید بدانیم این شادی باید در چارچوب قوانین نظام و شرع مقدس باشد و نیاید گذاشت به بهانه ایجاد شادی برای جوانان ارزش‌های والای انقلاب که مردم انقلابی این مرز و بوم برای آن خون داده‌اند، اینگونه به سخره گرفته شود.


باقریان در همین راستا پیشنهاد کرد با توجه به در پیش بودن دو عید بزرگ مسلمان در ماه آتی دستگاه‌های فرهنگی جهت برپایی جشن بزرگ و سراسری و عمومی با رعایت موازین اسلامی ضمن ایجاد شادمانی در مردم به شعائر دینی و مذهبی امت اسلامی احترام گذاشته و این جشن‌ها را در موالید اهل بیت و مناسبت‌های دینی و مذهبی تداوم دهند.

 

وی با تاکید بر توصیه رهبر معظم انقلاب مبنی بر حضور مسئولان در دانشگاه‌ها رسما از معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس جهت حضور در دانشگاه‌ها دعوت کرد و افزود: مسئولان بدون واهمه باید در دانشگاه‌ها حضور پیدا کنند و با هم‌نشینی با جوانان و فرهیختگان دانشجویی ضمن بازیابی روحیه شادابی و نشاط و جسارت از ایده‌ها و راهکارهای آنان نیز بهره برده و در رفع مشکلات شهر نیز همیاری صورت گیرد.


دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری در پایان دانشجویان را دارای نقش اساسی در تحولات کشور از ابتدای انقلاب تا کنون دانست و گفت: دولت و بدنه‌ آن در شهرستان‌ها باید برای جریان‌سازی در جامعه و نهادینه سازی مباحث فرهنگی و اجتماعی از ظرفیت دانشجویان استفاده کند.


باقریان با اشاره به خدمات خوب دولت در حوزه سلامت و بهداشت و در آرام کردن فضای روانی اقتصادی گفت: دولت و مجموعه خدمتگزاران دولتی باید خدمات را به نحو مطلوب به اطلاع مردم نیز برسانند تا امید به مردم تزریق شود.

 

وی با تاکید بر اهمیت فرهنگ، خواستار فرهنگ سازی از دوران کودکی و نونهالی در دانش آموزان شد و گفت: تدوین یک طرح جامع فرهنگی با رویکرد تربیتی برای نوجوانان با همکاری دستگاه‌های اجرایی و دولتی و متخصصان دانشگاهی و حوزوی ضروری است.


باقریان عمده معضلات اجتماعی و فرهنگی شهرستان را ناشی از حاشیه نشینی و سکونتگاه‌های غیر رسمی حاشیه شهر دانست و اشاعه معضلات از این مناطق به شهر را آسیب و تهدیدی جدی خواند و گفت: باید با برنامه‌های فرهنگی، عمرانی، خدماتی و بهداشتی ویژه و توجه مسئولان به ساماندهی این سکونتگاه‌ها نگذاشت تحقق عدالت اجتماعی در حد شعار باقی بماند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار