کد خبر:۳۵۸۶۵۲
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه گیلان:

ما به دنبال دانشگاهی هستیم که برکت آن برای جامعه رسیدن به اسلام ناب باشد

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان گفت: ما به دنبال دانشگاه اسلامی هستیم که برکت آن برای افراد خودسازی و برای جامعه رسیدن به اسلام ناب باشد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از رشت، حجت‌الاسلام مهدوی روز گذشته در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه گیلان که با حضور صدیقی، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، استاندار گیلان، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه برگزار شد، ضمن مهم خواندن ارتقای کیفیت دانشگاه در حوزه علم سخت افزاری گفت: نباید تنها به بعد ارتقای علمی بسنده شود؛ چنانچه خروجی یک دانشگاه امثال شهید چمران، شهید ابوالحسن کریمی، شهید احمدی روشن و امثال این بزرگان باشد، عزت ایران اسلامی در برابر نظام سلطه حفظ خواهد شد.


وی افزود:  چنانچه ما محتوای دینی مان را گم کنیم هر چقدر هم خیرین دانشگاه بسازند زحمتشان را به هدر داده‌ایم.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان  به رحمت عام خداوند که شامل همه مخلوقات از انسان و غیر انسان می‌شود، اشاره کرد و افزود: در هر دانشگاهی اگر سیستم آموزشی با دقت پیگیری شود خداوند منان رحمت عمومی خود را به واسطه تلاشی که صورت گرفته به آن‌ها عطا می‌کند.


حجت‌الاسلام مهدوی در ادامه با اشاره به آیه 218 سوره بقره گفت: چنانچه سه عنصر و خصوصیت در انسان جمع شود، می‌تواند امیدوار به رحمت ویژه خداوند که مخصوص انسان کامل است باشد.


وی افزود: اگر می‌خواهیم در دانشگاه ما ارتقای کیفیت به معنای حقیقی آن اتفاق بیفتد که به واسطه آن از رحمت ویژه خداوند بهره‌مند شویم، باید سه خصوصیت نظام باورمندی، اهل هجرت بودن  و اهل هزینه پردازی برای ایمان خود و غیره در ما وجود داشته باشد.



مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان گفت: ما دنبال دانشگاه اسلامی هستیم که برکت آن برای افراد خودسازی و برای جامعه رسیدن به اسلام ناب باشد. حال اگر دستگاه فرهنگی یا نظام فرهنگی دانشگاه این باورها را اولویت خویش نداند، یقینا اهل هجرت نخواهد بود.


حجت‌الاسلام مهدوی افزود: ما به دنبال دانشگاهی هستیم که حضرت روح الله(ره) می‌فرمودند خروجی آن باید آدم‌سازی باشد و در نگاه مقام معظم رهبری باید در دانشگاه هجرت از تقلید کورکورانه و انفعال نسبت به نظام غربی صورت گیرد و در عین خودباوری به تولید علم بپردازد که اگر بتوانیم این هویت را در دانشجویان و اساتید زنده کنیم، ارتقای کیفیت به معنای واقعی آن صورت می‌پذیرد.

 

وی گفت:  اگر در این دولت هم به حوزه آموزش و  نرم‌افزار توجه نشود، نتیجه آن نیز توسعه غیر هدفمند خواهد بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار