جريان نفاق جديد به پشتوانه وجاهت خود بحران حقانيت ايجاد مي كند
رضا سراج در سومين و آخرين روز از همايش سه روزه چگونه يك روزه منافق شويم كه توسط موسسه فرهنگي منير در تالار اجتماعات دانشكده علوم دانشگاه تهران برگزار مي شد، به تشريح مباني منافقين دسته دوم يا همان منافقين جديد پرداخت و تاكيد كرد: اين دسته از منافقين همان كساني بودند كه در ابتداي كار هيچ نشاني از نفاق نداشتند و مومن و مجاهد بودند مانند زبير و طلحه، اما كار به جايي مي رسد كه خطرشان از منافقين دسته اول و سوم بيشتر مي شود.
وي در خصوص اين ادعا گفت: منافقين حربي و دسته سوم زود شناخته مي شوند و منافقين دسته اول عقبه اجتماعي ندارند اما منافقين دسته دوم عقبه اجتماعي دارند و ضربه اي كه به جامعه وارد مي كنند بسيار خطرناك است.
سراج ادامه داد: قرآن مي گويد اينها كارشان به تكذيب آيات الهي مي كشد يعني در جنگ نرم و عقيدتي وارد مي شوند و پايه هاي جامعه ديني را مي زنند.
وي با اشاره به برخي از مصاديق اين دسته از منافقين در دوره فعلي خاطرنشان كرد: يك فردي مي گفت ولايت فقيه ريشه قدسي و آسماني ندارد در حالي كه امام(ره) مي گفتند ولايت فقيه، ولايت رسول الله است يا فرد ديگري بود كه در دهه اول انقلاب مباحث اخلاقي مي گفت و در دهه سوم كارش به تكذيب آيات الهي كشيد و نوشت ختم نبوت ختم ولايت بود و ولايت اميرالمومنين را منكر شد و بسياري از جوانان را منحرف كرد.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي با طرح اين سوال كه چرا در جامعه ديني نفاق به وجود مي آيد، خاطرنشان كرد: علت اول اين اتفاق قدرت طلبي و علت دوم آن اشرافيگري و دنيا زدگي و ثروت اندوزي است و آدم هايي كه سابقه مجاهدت داشتند تبديل به مافياي قدرت و ثروت مي شوند.
وي علت سوم اين جريان نفاق را افكار انحرافي دانست كه از ابتدا در ذهن اين منافقين وجود داشته است، تصريح كرد: اما اين جريان به علت فضاي جامعه افكار خود را بروز نمي دهد و كم كم نشانه هاي آن ظاهر مي شود و همچنين علت چهارم شكل گيري جريان نفاق امراض اخلاقي مي باشد.
اين تحليلگر مسايل سياسي در خصوص بحران ها و رهاوردهاي جريان نفاق جديد براي جامعه ديني اظهار داشت: اولين بحراني كه اين جريان به وجود مي آورد بحران حقانيت است كه تشخيص حق و باطل سخت مي شود و فضا غبارآلود مي شود و چون منافقين جديد داراي عنصر وجاهت هستند و در زماني يكي از ستون هاي انقلاب بودند، جامعه دچار تحير مي شود.
سراج به مصاديق اين جريان نفاق در صدر اسلام اشاره و تصريح كرد: عايشه وقتي براي جنگ جمل خروج كرد با لقب ام المومنين خارج شد، همچنين طلحه و زبير نيز با لقب صحابه و ياران پيامبر(ص) در اين جنگ شركت كردند كه جامعه دچار بحران حقانيت شد.
وي بحران حقانيت را متعلق به صدر اسلام ندانست و ادامه داد: همين الان هم در جامعه بعضي ها دچار اين بحران شدند و در سيره پيامبر براي آنكه جامعه دچار اين بحران نشود ايشان سعي مي كردند محور جامعه را معرفي كنند تا جامعه دچار بحران نشود و از همين رو احاديثي مانند حديث منزلت و ثقلين و ديگر احاديث مربوط به ولايت را مي فرمودند ولي كسي به آنها توجه نكرد.
سراج با تشبيه سيره امام خميني(ره) به سيره رسول خدا يادآور شد: انگار امام(ره) بعد از خودشان بحران حقانيت را پيش بيني مي كردند و آنجا كه فرمودند پشتيبان ولايت فقيه باشيد تا به مملكت شما آسيبي نرسد، دقيقا سيره پيامبر است و يا آنجا كه ايشان وصيت نامه خود را عوض كردند و در آن اين جمله را اضافه كردند كه ميزان حال فعلي افراد است گويا اين بحران را مي ديدند.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي به آرايش نيروها در جنگ جمل اشاره و تصريح كرد: نيروهايي كه در آن جنگ بودند داراي چهار عنصر وجاهت، ثروت و اشرافيت، سياست و قدرت بودند و اگر فتنه ناكثين شكل نمي گرفت پايه هاي حكومت ضعيف نمي شد و جنگ هاي بعدي نيز وجود نداشت.
سراج رهاورد دوم جريان نفاق جديد را در جامعه ظهور بي تفاوتي در جامعه دانست و تاكيد كرد: وقتي ناكثين خروج كردند جريان قاعدين به وجود آمد كه رهبر آن ابوموسي اشعري بود كه مردم را به كناره گيري از جنگ دعوت مي كرد.
وي افزود: ابوموسي اشعري مي گفت اينها كه در مقابل اميرالمومنين هستند صحابي پيامبرند و كساني كه الان در كنار علي(ع) هستند خيلي هايشان صحابي نبودند و ما بايد شمشيرها را غلاف بكنيم و بنشينيم تا فتنه از بين برود.
سراج ادامه داد: جامعه اي كه دچار بحران حقانيت شد ريزش پيدا مي كند و اين ريزش ها به ضرر جامعه ديني است و به نفع جريان نفاق.
وي با بيان اينكه رهاورد سوم جريان نفاق جديد، فتنه آفريني است، اظهار داشت: در اين روند جامعه صفا و صميميت را از دست مي دهد، محبت و اتحاد و همدلي را از دست مي دهد، جامعه اي كه اميرالمومنين(ع) در آن حكومت مي كرد نفاق زده بود و هر روز يك فتنه در آن شكل مي گرفت كه ما نيز احتمالا در چهار سال آينده با فتنه هاي اين جريان نفاق مواجه مي شويم.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي در ادامه به رهاورد چهارم جريان نفاق جديد اشاره و تصريح كرد: اين رهاورد شكل گيري جريان اصلاحات است هنگامي كه ناكثين مي خاستند خروج كنند، در بصره به مردم گفتند ما جهت اصلاح مي خواهيم بجنگيم و اميرالمومنين(ع) به عده اي گفتند اينها اصلاح طلب نيستند و فاسدند.
سراج در خصوص دو رهاورد ديگر اين جريان براي جامعه ديني گفت: در جامعه نفاق زده، چون منافق هويت دروغين دارد ولي با پرچم دين وسط آمده است هجمه به باوردهاي ديني و ولايت فقيه خيلي پرشتاب مي شود و جريان نفاق اين را بازيچه خود قرار مي دهد و همچنين جامعه دچار نفاق دچار بحران هاي امنيتي مي شود و جريان نفاق جامعه را به سمت براندازي پيش مي برد. /انتهاي پيام/