به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر سید سجاد رضوی گفت: در حال حاضر بازنگری و اجرای کتاب ارزش گذاری نسبی خدمات سلامت باعث ایجاد عدالت در میان رشته های تخصصی پزشکی شده است.
وی ادامه داد: در گذشته بسیاری از رشته های تخصصی در این کتاب نادیده گرفته شده بود که باعث شد اکثر پزشکان به سمت رشته های لوکس بروند و جمعیت پزشک رشته های پایه مثل رشته های داخلی، اطفال و بیهوشی رو به کاهش برود.
مدیر کل نظارت بر امور درمان یکی از دلایل دریافت زیرمیزی از سوی برخی پزشکان را واقعی نبودن تعرفه ها عنوان کرد و گفت: اجرای کتاب ارزش گذاری نسبی خدمات سلامت با ایجاد عدالت در بین رشته ها از یک سو باعث کاهش و حذف کامل دریافت زیر میزی و از سوی دیگر باعث افزایش پیگیری ها و رسیدگی به شکایات از سوی مراجع ذیربط و سازمان نظام پزشکی خواهد شد.
دکتر رضوی همچنین در ادامه، یکی از ابزار های نظارتی بر اجرای کتاب ارزش گذاری نسبی خدمات سلامت را آئین نامه ابلاغی از سوی سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت بیان کرد و گفت: این آئین نامه از طریق دانشگاه های علوم پزشکی در اختیار پزشکان و انجمن های تخصصی پزشکی قرار خواهد گرفت تا طبق این آئین نامه، واقعی شدن تعرفه و حذف کامل زیر میزی از سوی برخی پزشکان محقق شود.