کد خبر:۳۶۰۹۲۹
مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران نقص ایمنی حضرت صدیقه طاهره(س) مطرح کرد

همکاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با مرکز خیریه بیماران نقص ایمنی

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران نقص ایمنی حضرت صدیقه طاهره (س) با بیان اینکه آموزش، پژوهش و درمان مهمترین رسالت و الویت این خیریه است، گفت: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با مرکز خیریه بیماران نقص ایمنی همکاری می‌کند.

سید محمد باقر حجازی، مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران نقص ایمنی حضرت صدیقه طاهره(س) اصفهان در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در اصفهان، گفت: خیریه بیمارستان نقص ایمنی از سال 1386 به همت جمعی از پزشکان، نیک اندیشان و خیران استان اصفهان راه‌اندازی شد.

 

وی افزود: رویکرد این خیریه در امور مختلف توجه به آموزش، پژوهش و پیشگیری بوده است و در همین راستا مرکز تحقیقات نقص ایمنی اکتسابی راه‌اندازی شد.

 

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران نقص ایمنی حضرت صدیقه طاهره (س) ادامه داد: خیریه بیماران نقص ایمنی در این راستا با کشورهایی نظیر آلمان(هانوفر و مونیخ)، فرانسه، انگلستان، سوئد و کانادا تفاهم نامه امضا کرده‌اند و در این راستا تعدادی بیماران بر اساس نیاز به این کشورها اعزام شده اند که در نتیجه دو ژن جدید کشف و ثبت شده است.

 

حجازی با بیان اینکه در این راستا سینارهای آموزشی و پژوهشی برگزار شده است، افزود: حضور در دوازدهمین کنگره ایمونولوژی، آلرژی در محل برج میلاد تهران و اولین کنگره بین‌المللی پرستاری (سلامتی و تندرستی) دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، سمینار آموزشی مربیان بهداشت مدارس و سمینار علمی ویژه پزشکان از مهمترین این سمینارها بوده است.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با مرکز خیریه بیماران نقص ایمنی همکاری می‌کند، تصریح کرد: این خیریه تنها خیریه حمایت از بیماران نقص ایمنی است و بیماران در سراسر کشور مورد حمایت این خیریه قرار دارند و حمایت از این خیریه توسط پزشکان، خیران و خیراندیشان در سراسر کشور انجام می‌شود و امیدواریم با حمایت خیراندیشان بتوانیم در زمینه‌های مختلف موفق باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار