محمد مهدی ایرانمنش، یکی از گردانندگان غرفه زیستشناسی در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در کرمان، در رابطه با فعالیتهای انجمن علمی زیست نشانی در جشنواره حرکت بیان داشت: انجمن علمی زیستشناسی شش ایستگاه دارد، ایستگاه اول، ایستگاه گیاهی است که نمونههایی در حوزه گیاهشناسی آماده کردهایم که اکثر نمونهها بومی هستند؛ یعنی نمونهها از سطح استان کرمان جمعآوری شدهاند و کارشناسان این حوزه آماده پاسخگویی به سوالات دانشجویان را دارند.
وی ادامه داد: ایستگاه دوم ایستگاه تعیین گروه خونی و فشار خون است که با هماهنگی دانشجویان اطلاعاتی درباره گروه خونی به متقاضیان داده میشود.
مسئول غرفه انجمن زیست شناسی بیان داشت: ایستگاه سوم؛ ایستگاه میکروبیولوژی است که انواع باکتریها، باکتریهایی از خلیج فارس، باکتریهایی از سلولهای خونی انسان بررسی میشود؛ یعنی افرادی که گروه خونی را در ایستگاه قبل مشخص کردند، در این ایستگاه میتوانند سلولهای خونی خود را ببینند.
ایرانمنش افزود: ایستگاه بعدی ایستگاه فیزیولوژی است که در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برای دانشجویان علاقمند تشریح قورباغه و خرگوش انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: ایستگاه پنجم، ایستگاه جانورشناسی است که در این ایستگاه نمونههایی از حشرات و خزندگان در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است، خزندگان موجود معمولا خزندگان بومی سطح استان هستند و کارشناسان در مورد محل زندگی، ویژگیها و تولید مثلشان توضیحاتی ارائه میدهند؛ ایستگاه بعدی نمونههایی از موزه جانورشناسی پرندگان و پستانداران است و نمونههایی که تاکسیدرمی شده و به معرض نمایش قرار داده شده است.
این دانشجوی زیست شناسیادامه داد: استقبال دانشجویان بقیه رشتهها از غرفه زیستشناسی بسیار خوب بوده و این غرفه تا کنون در این جشنواره یکی از پربازدیدترین غرفهها بوده است.
ایرانمنش با اشاره به شناسایی گونههای در حال انقراض به دانشجویان گفت: همچنین یک برنامه ویژه برای معرفی گونههای در حال انقراض ایران مثل یوزآسیایی و گورخر ایرانی وجود دارد که اطلاعات کاملی در این زمینه در اختیار بازدیدکنندگان قرار میگیرد.