کد خبر:۳۶۲۵۶۴
در کرسی فرهنگی دانشگاه لرستان مطرح شد

جناح فرهنگی مومن با رفع فیلتر فیسبوک شکل نمی‎گیرد / نادیده گرفتن اقدامات فرهنگی جفا در حق دولت یازدهم است

عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان با اشاره به اینکه جناح فرهنگی مومن با رفع فیلترینگ فیس بوک حل نمی‌شود، گفت: امروز وزیر ارشاد در حالی از رفع فیلترینگ فیسبوک دم می‎زند که اسناد معتبری از ارتباط این سایت با رژیم صهیونیست و سازمان‎های جاسوسی وجود دارد.
به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرم آباد، ابراهیمی، عضو شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان روز گذشته در کرسی آزاداندیشی که با موضوع "دولت فرهنگی یا دولت فرهنگی" در دانشگاه لرستان برگزار شد، بیان داشت: زمانی که نوزادی متولد می‎شود در گوش او اذان می‎خوانند و این بیانگر این است که فرهنگ ما یک فرهنگ دینی است؛ چرا که اگر یک فرهنگ اقتصادی بود، قضیه فرق می‎کرد.
 
 
وی با بیان اینکه هشت سال جنگ تحمیلی نه برای غنیمت بلکه برای فرهنگ اسلامی بود، افزود: رضا شاه و پسرش اینگونه نبوده است که به این کشور خدمتی نکرده باشند؛ اما مسئله این بود که مردم ما حاضر نبودند که رضا شاه و پسرش در روز عاشورا در این مملکت کارناوال راه بیندازند و در واقع خواست مردم این بوده است که فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی حاکم باشد.
 
 
عضو شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان با اشاره به اینکه هم دولت و هم مردم هر دو در مقوله فرهنگ نقش اساسی دارند، گفت: متاسفانه برخی از دولت‎ها کارهایی را انجام داده‎اند که هیچ سنخیتی با راه انقلاب نداشته‎اند.
 
 
ابراهیمی با اشاره به رویکردهای مختلف در خصوص فرهنگی تصریح کرد: یک رویکرد معتقد به این بوده است که فرهنگ کاملا باید در دست دولت باشد که آلمان نازی اینگونه عمل می‎کرد و یک رویکرد هم رویکرد آنارشیستی است که معتقدان به آن می‎گویند که فرهنگ نباید در دست دولت باشد؛ اما با این اوصاف در جامعه ما آنچه که مدنظر رهبر انقلاب است، هدایت‎گری فپفرهنگی است.
 
 
وی با تاکید بر اینکه در حوزه فرهنگ نباید تنها منتظر اقدامات دولت باشیم، افزود: هالیوود سالانه 700 فیلم که مروج خشونت و شهوت هستند را تولید می‎کند و از طرفی شاهد رشد روزافزون فرق و مکاتب مختلف هستیم؛ اما مسئله‌ای که وجود دارد این است که دولت ما توان مقابله با این همه هجمه فرهنگی را ندارد؛ از این رو ضرورت دارد هرکسی که توان فعالیت فرهنگی دارد، وارد این عرصه شود.
 
 
عضو شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان با اشاره به شعار وزیر ارشاد مبنی بر زنده نگه داشتن اسلام و احیای ارزش‌های اسلامی گفت: متاسفانه برخی از عملکردهای وزارت ارشاد بویی از این شعار را نبرده‎اند.
 
 
ابراهیمی به اثراث مخرب تماشای برنامه‎های ماهواره‎ای اشاره کرد و افزود: می گوییم ماهواره خوب است و بعد آن را می‌خریم؛ اما آنچه می‎بینیم این است که یک زن بی‌حجاب برای ما قرآن را تفسیر می‌کند.
 
 
جناح فرهنگی مومن با رفع فیلتر فیسبوک شکل نمی‎گیرد
 
 
عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان نیز در این کرسی‎آزاندیشی فلسفه دولت اسلامی را ترویج اسلام و مقابله با مسائل ضد اسلامی عنوان کرد و گفت: سیره علوی به این صورت بوده است که امام علی (ع) با انواع انحرافات فرهنگی و خرافه‎ها مقابله می‎کرده است.
 
 
رازگردانی با بیان اینکه امروز برخی روشنفکران معتقدند که فرهنگ باید به صورت خصوصی اداره شود؛ اما رهبر معظم انقلاب کاملا با این دیدگاه مخالف است و آن را نابجا می‎دانند تصریح کرد: در خیلی از جاها برای تاثیرگذاری فرهنگی نیاز به سرمایه است که تامین این سرمایه از توان بخش خصوصی خارج است و تنها دولت می‎تواند می‎تواند این سرمایه را تامین کند.
 
 
وی با تاکید بر اینکه فرهنگ امری اجباری نیست و نمی‎توان آن را با زور تغییر داد؛ البته این به آن معنا نیست که فرهنگ را سرخود رها کنیم، تصریح کرد: اگر بنا باشد که فرهنگ را سرخود رها کنیم با خیانت مواجه می‎شویم و ما در این حوزه کم شاهد خیانت نبوده‎ایم.
 
 
عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان با اشاره به اینکه جناح فرهنگی مومن با تک خوانی زنان، برداشتن ممیزی کتاب و رفع فیلترینگ فیس بوک حل نمی‌شود، گفت: امروز وزیر ارشاد در حالی از رفع فیلترینگ فیسبوک دم می‎زند که اسناد معتبری از ارتباط این سایت با رژیم صهیونیست و سازمان‎های جاسوسی وجود دارد.
 
 
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان نیز در این کرسی آزاداندیشی با بیان اینکه دولت اسلامی باید در برابر ذات مقدس الهی و اسلام، قانون اساسی، مردم و بایدها و نبایدها در برابر دشمن پاسخگو باشد، گفت: منشور حکومت اسلامی در زمینه فرهنگی باید براساس حکومت نبوی و علوی، احیای ارزش‌های اسلامی، آرمانگرایی و اسلام ناب نه اسلام آمریکایی تدوین شود.
 
 
بهمئی به تشریح عملکرد دولت‎های مختلف در حوزه فرهنگی پرداخت و گفت: در دوران دولت سازندگی اقتصاد ربوی، فرهنگ غربی و سیاست سکولاری شد.
 
 
وی با بیان اینکه در دولت هاشمی صرفا به مسائل عمرانی و اقتصادی پرداخته شد، تصریح کرد: نگاه لیبرالی هاشمی به فرهنگ موجب شد که نرخ رشد جمعیت در برخی از شهرها به رقم یک برسد.
 
 
 دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان با اشاره به اینکه در دوران اصلاحات نیز فرهنگ و شعائر اسلامی به شدت سرکوب شدند، گفت: در دولت اصلاحات کار تا جایی پیش رفت که رئیس جمهور وقت اظهار می‎داشت که هر جا اسلام و دین خدا باشد، آزادی جایی ندارد.
 
 
بهمئی با تاکید بر اینکه محتوای هرکار فرهنگی در نظام اسلامی باید که بر اساس قرآن و نهج البلاغه باشد، گفت: در دوران اصلاحات آنچه روی داد، این بود که سرتا پا غربی شدیم.
 
 
وی به اشاره به کلام امام امام علی(ع) مبنی بر اینکه حاکم اسلامی نگهبان خدا بر روی زمین است، افزود: نتیجه سیاست‎های دولت اصلاحات به گونه‎ای رقم خورد که امروز نیمی از نیروهای این دولت در سازمان‌های جاسوسی سیا و موساد فعالیت می‎کنند.
 
 
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان در دولت اصلاحات تنها 4000 بار در نشریات زنجیره‎ای به ائمه توهین شد.
 
 
بهمئی به عملکرد فرهنگی دولت نهم و دهم اشاره کرد و افزود: در چهار سال اول عمر این دولت قطار انقلاب به ریل انقلاب بازگشت؛ اما در چهار ساله دوم شرایط به گونه‌ای رقم خورد که مشائی اسلام گرایی را به دوران اسب سواری که دوره آن به پایان رسیده است، تشبیه کرد.
 
 
وی تصریح کرد: متاسفانه در دولت هاشمی، خاتمی و احمدی نژاد در حوزه فرهنگی دین پیاده نشد.
 
 
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان در بخش دیگری از اظهارات خود به عملکرد فرهنگی دولت یاردهم اشاره کرد و گفت: در این دولت در برخی جاها اقدامات خوبی صورت گرفته است؛ اما وقتی که می‎گویند می‎خواهیم گشت ارشاد را برداریم، این بیانگر این است که دولت برنامه‎ای برای امربه معروف و نهی از منکر ندارد و یا از طرفی می‎گویند نمی‎شود که مردم را به زور به بهشت برد.
 
 
بهمئی با بیان اینکه انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی بود، تصریح کرد: وزارت ورزش و جوانان یکی از وزارت خانه‎های دخیل در حوزه فرهنگ است؛ اما در حالی که امروز کشور با مسائلی از قبیل ازدواج جوانان، اشتغال و مساله سبک زندگی مواجه است، شاهدیم که این وزارت خانه در سال هشت و نیم میلیارد تومان یعنی روزانه 22 میلیون تومان را به سرمربی تیم ملی فوتبال پرداخت می کند.
 
 
وی از وزارت علوم، وزارت آموزش و پرورش و وزارت فرهنگ به عنوان سه وزارتخانه دیگر دخیل در حوزه فرهنگ نام برد و افزود: امروز شاهدیم که وزارت علوم بدون وزیر اداره می شود و به دنبال آن سیاست‎های علم و فن آوری بر روی زمین باقی مانده است.
 
 
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان نگاه حزبی و سلیقه ای را از جمله آفت های فعالیت های فرهنگی عنوان کرد.
 
 
نادیده گرفتن اقدامات فرهنگی جفا در حق دولت یازدهم است
 
 
استاد داور این کرسی آزاداندیشی نیز با بیان اینکه به علت بروز تندروی‎ها و تندروی‎ها دولت‎های مختلف ملتزم نبوده‎اند که با فرهنگ دینی مسائل فرهنگی را حل کنند، گفت: متاسفانه همه دولت‎ها فاصله معناداری با متن دین پیدا کردند و فاصله گرقته‎اند.
 
 
حجت‌الاسلام خدایی با اشاره به آثار مخرب تماشای برنامه‎های ماهواره‎ای افزود: اثرات این برنامه‎ها به گونه ای خطرناک هستند که می‎توانند روابط را به سمت روابط محارم نیز هدایت کنند.
 
 
وی ادامه داد: در خصوص پس لرزه گازهای فرهنگی که از طریق ماهواره ایجاد شده‎اند یکی از ارگانهای رسمی کشور فیلمی را ساخته است که اگر آن را منتشر کنند، برخی‎ها سکته فرهنگی می‎کنند.
 
 
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با بیان اینکه اینگونه نیست که در طول یک سال اخیر در دولت یازدهم هیچ اقدام فرهنگی صورت نگرفته است، گفت: حجاب و عفاف و حقوق شهروندی از مسائلی هستند که همواره در استانداری لرستان در خصوص آنها جلسه وجود دارد؛ بنابراین نمی‎توانیم بگوییم دولت نسبت به مسائل فرهنگی بی‎تفاوت است.
 
 
خدایی با تاکید بر اینکه اگر بخواهیم بگوییم که در یک سال اخیر اقدام فرهنگی صورت نگرفته است، این جفاکاری در حق دولت است، تصریح کرد: در عین حالی که باید دولت را نقد کنیم؛ اما باید مطالب رئیس جمهور را که از جامعه باعفت دفاع می‎کند، ببینیم.
 
 
وی بیان حرف‎هایی که ضد خودباوری ملی باشند را خیانت به نظام اسلامی دانست و افزود: متاسفانه غیرت ملی ما ضعیف شده است و به تبع این ضعف شاهدیم که به علت مصرف نکردن اجناس ایرانی کارخانه‎های ما در حال تعطیل شدن هستند.
 
 
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با بیان اینکه فرهنگ غربی به مانند یک مکنده فرهنگ ما را می‎بلعد، گفت: باید غیرت ملی را در جامعه تقویت کنیم و اجازه ورود بیگانه را به حریم ناموس خود ندهیم.
 
 
خدایی به بیان برخی مسائل پیش روی جامعه پرداخت و افزود: امروز فرهنگ ازدواج در جامعه با مشکل مواجه شده و به یک تابوی فرهنگی تبدیل شده است.
 
 
وی با بیان اینکه کسانی را طی کردن مدارج عالیه تحصیل را به به ازدواج ترجیح می‌دهند مسیر اشتباهی را انتخاب کرده‎اند، تصریح کرد: یکی از عواملی که موجب می‎شود در سال 1430 میزان جمعیت ایران به صفر برسد ضعف فرهنگ ازدواج است.
 
 
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان گفت: باید راهکارهایی را به دولت ارائه دهیم تا فرهنگ ازدواج در بین جوانان تقویت شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار