آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۲۱۲۱
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان خبر داد

برگزاری 2 کرسی آزاد اندیشی با موضوع فرهنگ و امر به معروف در دانشگاه لرستان

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان از موافقت کمیته ناظر بر کرسی‌های آزاداندیشی با برگزاری دموکرسی با موضوع فرهنگ و امر به معروف توسط این تشکل خبر داد.

میلاد بهمئی در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در خرمآباد، گفت: با موافقت کمیته ناظر بر کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاه لرستان، کرسی آزاداندیشی با موضوع دولت فرهنگی یا فرهنگ دولتی 22 مهرماه در این دانشگاه برگزار میشود.

 

وی از معیار و شاخص‎های کار فرهنگی، زیرساخت‎ها، زمینه‎ها و ابزار کار فرهنگی، نقد و بررسی مشی و عملکرد فرهنگی دولت‎های پس از انقلاب، نقش دولت در عرصه فرهنگ هدایت یا نظارت و یا هر دو و اینکه آیا فرهنگ دولتی در عرصه فرهنگ موفقتر است یا دولت فرهنگی به عنوان محورهای این کرسی نام برد.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان گفت: دیگر کرسی این تشکل با عنوان امر به معروف و نهی از منکر با مشارکت عملی مردم 25 آبان ماه برگزار می‎شود.

 

بهمئی تصریح کرد: این کرسی نیز در محورهای امر به معروف و نهی از منکر مسئولیت‎پذیری فرهنگی و اجتماعی و طراحی مدل مشارکت اجتماعی و فرهنگی بر اساس الگوی امر به معروف و نهی از منکر برگزار می‎شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار