دبیر تشکیلات تحکیم وحدت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دانشجو" با اشاره به موضوع حضور مسئولین در دانشگاهها، گفت: باید مسئولین را مطابق به پُستی که دارند تفکیک کرد، مثلاً سران سه قوه و شخص رییس جمهور ممکن است به دلیل مشغلهی فکری و مسئولیتی که دارند کمتر در دانشگاهها حضور پیدا کنند، این را ما تأیید نمیکنیم، اما قدری به آنها حق میدهیم، اما از نمایندگان مجلس و یا مسئولینی از قوه قضایه یا خارج از سه قوه مثل رئیس صدا و سیما انتظار داریم حضور پر رنگ تری در فضای دانشگاه داشته باشند.
علی بیانی در ادامه بیان کرد: رُجال سیاسی زمان انتخابات متأسفانه وعدههای انتخاباتی فراوانی میدهند بخصوص به قشر دانشگاهی؛ حال به هر دلیلی بعد از انتخابات و زمانی که دارای پست دولتی میشوند اگر نتوانند به قولهای انتخاباتیِ خود جامعه عمل بپوشانند از آمدن به دانشگاه و رویارویی با دانشجویان نقاد و پرسشگر هراس دارند. زیرا میدانند اولین سوالی که از آنها پرسیده میشود در خصوص قولهای انتخاباتی آنها است.
این فعال دانشجویی به سوال «مسئولینی که شعار شنیدن نقد میدهند چرا از شنیدن نقد دانشجویان و تشکلهای دانشجویی هراس دارند؟» این گونه پاسخ داد: بهترین نوع ارتباط چهره به چهره است، زمانی که یکی از مسئولین نظام جمهوری اسلامی راهی را خارج از عرف نظام میرود و قشر نخبه دانشگاهی متوجه آن میشود، شروع میکند به مصاحبه با رسانهها، بیانیه و نامهای سرگشاده صادر کردند و اون موضوع رسانه ای میشود.
دبیر تشکیلات تحکیم وحدت افزود: حال اگر مسئول مربوطه به موقع در دانشگاه حضور پیدا کند و ارتباط میان فردی و مستقیم را با دانشجویان برقرار کند، سوء تفاهم برطرف میشود و چه بسا اصلاً حق با مسئول باشد و روشنگری لازم انجام شود و این حضور نیافتن مسئولین نگرانی جدی است برای دانشجویان.
وی اضافه کرد: من به عنوان دبیر یک تشکل دانشجویی اگر موفق به دیدار مسئولین نظام شوم اولویت خواستههایم از آنها، تبعیت از قانون و وضعیت معیشت مردم است و اینکه به پاسداری از جان و مال مردم عزیز میهمان ادامه دهند.
بیانی با بیان اینکه از رییس جمهور میخواهیم زودتر وزیر علوم پیشنهادی را به مجلس شورای اسلامی معرفی کند، گفت: از وزیر محترم علوم انتظار داریم به رشد علمی کشور، به حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و به فضای فرهنگی و سیاسی دانشگاه توجه داشته باشند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: فضای فرهنگی برخی از دانشگاههای کشور چند سالی است خیلی مطابق با اصول اسلامی نیست و فضای سیاسی دانشگاه الخصوص در یک ساله گذشته با ورود احزاب و جناح ها و افراد مورد دار ناخوش احوال است.