آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۳۰۸۷
مدیر کانون فرهنگی مذهبی رهپویان وصال شیراز:

بزرگترین مانع ظهور عدم تحمل حکومت علوی است

مدیر کانون فرهنگی مذهبی رهپویان وصال شیراز گفت: بزرگترین مانع ظهور، گناه کردن، خمس، زکات و کوفی بودن ما نیست؛ بلکه بزرگترین مشکل ما این است که مردم ما تحمل حکومت علوی را ندارند.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از شیراز، حجت‌الاسلام سیدمحمد انجوی نژاد، مدیر کانون فرهنگی مذهبی رهپویان وصال شیراز شب گذشته در اختتامیه همایش چهار روزه "حبل متین" که در تالار فجر دانشگاه شیراز برگزار شد، گفت: تاکیدی که مقام معظم رهبری بر بحث سبک زندگی داشتند، یکی از معضلات انتظار است یعنی دلیل اصلی طولانی شدن غیبت امام زمان(عج) سبک زندگی ماست نه سبک هیات، نماز، زکات و حتی جهاد ما بلکه مشکل اصلی غیبت سبک زندگی ماست.


وی افزود: ما جهاد، نماز و هیات و حتی برگزاری همایش مهدویت هم بلد هستیم که انجام دهیم؛ اما اشکال بزرگی که مقام معظم رهبری به آن اشاره کردند این بود که اگر یک سبکی نتواند در زندگی افراد کره زمین حاکم شود که این سبک قابلیت ظهور امام زمان(عج) را در زمین مهیا کند، هرچقدر هم نیروی جهادی داشته باشیم سودی ندارد، زیرا امام زمان(عج) برای پیروزی در جهاد خود نیاز به عِده و عُده ندارد برای اداره کره زمین نیاز دارد.



مدیر کانون فرهنگی مذهبی رهپویان وصال شیراز گفت: بزرگترین مانع ظهور، گناه کردن، خمس، زکات و کوفی بودن ما نیست؛ بلکه بزرگترین مشکل ما این است که مردم ما تحمل حکومت علوی را ندارند زیرا این حکومت، سبک زندگی مهدوی را به ما ارائه می‌دهد.
 

انجوی نژاد با بیان اینکه تنها سه دسته می‌توانند این نوع حکومت را تحمل کنند، گفت: ملائک مقرب درگاه الهی، انبیای مرسل که رسالت به‌عهده داشتند و یا مؤمنانی که قبل از ظهور امام زمان(عج) امتحان خود را پس داده است.
 

وی با اشاره به وظایف حکومت اسلامی تصریح کرد: وظیفه جمهوری اسلامی این است که برای تامین امنیت، رفاه، دیانت مردم تلاش کند یعنی جزو وظایف حکومت اسلامی در غیاب امام زمان(عج) این است که پلکان دینی را در جامعه ترقی دهد؛ اما وظیفه حکومت مهدوی این است که تک تک افراد و انسان‌ها را به نقطه سعادت برساند. یعنی در حکومت مهدوی اگر شخصی از خدا و دین صحبت کرد، از او بازخواست می‌شود که چرا بدان‌ها عمل نمی‌کند.



مدیر کانون فرهنگی رهپویان وصال شیراز بیان داشت: در سبک زندگی مهدوی اولین مسئله این است که مردم را به نقطه‌ای برسانیم که تاب و تحمل حکومت مهدوی داشته باشند و یکی از آن‌ها دخالت مستقیم در شئونات شخصی و رساندن آن به سعادت است.


انجوی نژاد با بیان اینکه در حکومت مهدوی ابتدا تعهد افراد بررسی می‌شود و سپس تخصص، گفت: قصد اصلی امام زمان(عج) برای ظهور سعادت انسان‌ها است و تشخیص آن حضرت نیز عدالت‌محور است نه مساوات‌محور و بعد از ظهور مسیر عدالت، مسیر ولایت و نور خواهد شد.


وی خاطرنشان کرد: دلیل اصلی مشکلات شیعیان این است که سبک زندگی مردم خودخواهانه و برای خود جمع کردن است و در واقع خودمحوری ملاک است حتی اکنون به مرحله‌‌ای رسیده است که باید برای دینداری مردم نیز حقوق تعیین کنیم.
 

مدیر کانون فرهنگی مذهبی رهپویان وصال شیراز شرط دیگر سبک زندگی مهدوی را آموزش‌های نظامی برای جهاد زمان ظهور دانست و گفت: منتظران واقعی در تمام ابعاد مختلف زندگی اعم از خواب، خوراک، پوشاک، رفاهیات و مقیدات برای ظهور امام زمان(عج) آماده هستند اما ما چه میزان زندگی خود را به زندگی امام زمان(عج) شبیه‌سازی کردیم.

 

انجوی نژاد با تاکید بر اینکه در سبک زندگی باید در موارد مختلف جهان اسلام تامل ایجاد شود، گفت: تامل نسبت به این همه کمبود در جامعه جهانی از سوی منتظران واقعی ظهور لازم است و نمی‌توان منتظر بود و نسبت به وقایع مختلف بی‌تفاوت بود.
 

وی ادامه داد: داشته‌های انسان‌ها در سبک زندگی مهدوی باید به عدالت تقسیم شود و در مال حلالی که خداوند به انسان‌ها عطا می‌کند، حقی را نیز برای سائلان قرار داده است.
 

مدیر کانون فرهنگی مذهبی رهپویان وصال شیراز با اشاره به اینکه برای سبک زندگی در شئونات مختلف تحقیقاتی لازم داریم، گفت: بری نکاتی که مقام معظم رهبری در این باره فرمودند کار زیاد شده؛ اما عمل بدان‌ها کم است و می‌توانیم به صورت سرمشق و گزینه بر روی آن کار کنیم و اکنون از همه مهم‌تر بحث علم و جایگاه آن در سبک زندگی است.
انجو تصریح کرد: امروزه علم نفس مقدس خود را از دست داده است و تبدیل به یک ابزار برای رسیدن به اعتبار و پول شده است و باید به جایگاه علم در سبک زندگی دقت شود به‌خصوص جایگاه علوم انسانی و اسلامی در سیستم آکادمیک که یک پارادوکس جدی در جامعه ماست و باید بر روی آن کار شود.
 

انجوی نژاد همچنین بر لزوم توجه به خانواده‌ها در سبک زندگی تاکید کرد و گفت: خانواده متشکل از یک محیط به نام معماری تا محله، شهر، فرهنگ و ارتباطات در آن، آموزش‌های قبل از ازدواج و بعد از ازدواج، رابطه فرزندان با پدر و مادر همگی جزو مباحثی است که لازم است به‌صورت جدی در جامعه ما مطرح شود.


وی به جایگاه دین در زندگی اشاره کرد و گفت: متاسفانه امروزه دین اوقات فراغت و جزو مستحبات برنامه‌های زندگی ماست؛ اما باید ساعت نماز، فکر، جهاد و تلاش در شبانه‌روز مشخص باشد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار