کد خبر:۳۶۳۲۹۳
بیانیه 120 استاد دانشگاه‌های استان ایلام؛

حکم اعدام شیخ نمر موجب اختلاف بین مسلمانان می‌شود/ دستگاه‌های حقوق بشر جلوی اجرای این حکم را بگیرند

120 نفر از اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان ایلام با صدور بیانیه‌‌ای در محکومیت صدور حکم آیت الله شیخ نمر اعلام کردند: اختلاف افکنی بین برادران شیعه و سنی توسط جریان ضد بشری وهابی با تحریک عوامل استکبار و حمایت دولت‌های دست نشانده منطقه، بار دیگر از آستین عربستان بیرون زد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از ایلام، 120 نفر از اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان ایلام در محکومیت صدور حکم اعدام آیت‌الله شیخ نمر باقر‌النمر توسط دستگاه قضایی رژیم آل سعود بیانیه‌ای صادر کردند.
 

در این بیانیه آمده است: تفکر مسموم، نفرت‌انگیز و تفرقه افکن عده‌ای اسلام نما با عنوان جریانی موسوم به وهابیت سال‌هاست که لذت همگرایی و وحدت را بین برادران شیعه و سنی تلخ کرده و چهره‌ پر از رافت و مهربانی مکتب تعالی بخش اسلام محمدی(ص) را در جهان مخدوش کرده است.


این بیانیه می‌افزاید: اختلاف‌افکنی بین برادران شیعه و سنی توسط جریان ضد بشری وهابی با تحریک عوامل استکبار و حمایت دولت‌های دست نشانده منطقه، بار دیگر از آستین عربستان، با صدور حکم اعدام روحانی مظلوم آیت‌الله شیخ نمر باقر النمر بیرون زد. این حاکمان فاسد و مزدور آل سعود که این روزها تمام تلاش خود را برای آشوب در منطقه با حمایت از گروه‌های تروریستی مثل داعش برای قتل عام زنان، مردان و کودکان بی‌گناه در سوریه و عراق به کار بسته است، باید بدانند که این عمل غیر انسانی و ضد بشری لکه سیاه دیگری بر کارنامه پر از ظلم و جور آنان بوده و از صفحه اذهان مسلمانان جهان فراموش نخواهد شد.
 

در پایان این بیانیه آمده است: به همین مناسبت اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان ایلام، همگام با همه مسلمانان جهان، این حکم خلاف قانون و ضد بشری دستگاه قضایی رژیم سعودی را محکوم کرده و از سازمان‌های حقوق بشری و مجامع بین‌المللی می‌خواهیم که از اجرای این حکم توسط دستگاه فاسد سعودی جلوگیری کنند؛ حکام سعودی وهابی – تکفیری نیز بدانند که ملت‌های مسلمان این اقدام شنیع و ظالمانه را بی‌پاسخ نخواهند گذاشت.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار