گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی در حاشیه مراسم اختتامیه سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران که شامگاه یکشنبه 27 مهرماه برگزار شد در جمع خبرنگاران گفت: جلسه خوبی با کمیسیون فرهنگی مجلس داشتیم و چندین بار درباره موضوع مطرح شده مبنی بر سلب اختیار صدور پروانه نمایش فیلمها از وزارت ارشاد و سپردن آن به یک نهاد دیگر، صحبت کردیم اما برخلاف تصور قبلی ریشه طرح و میل به اجرایی شدن چنین مبحثی را در میان اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس ندیدم.
وی ادامه داد: بنای ما با نمایندگان مجلس از ابتدا بر تعامل بوده است و خوشبختانه این تعامل و همدلی در گفتگوی سازنده میان سازمان سینمایی و مجلس شورای اسلامی وجود داشت و واقعا ندیدم هیچ یک از نمایندگان در کمیسیون فرهنگی مجلس درخواست واگذاری پروانه نمایش، ساخت و یا امور دیگر مربوط به وزارت ارشاد را در شورا و یا نهاد دیگری غیر از و زارت ارشاد و سازمان سینمایی داشته باشند.
ایوبی با تاکید بر اینکه در کمیسیون فرهنگی مجلس چنین فضایی که برخی رسانهها درباره آن فضاسازی میکنند وجود نداشت، بیان کرد: البته اگر در میان دیگر نمایندگان مجلس خبرهایی وجود دارد باید بگویم که هم ما و هم اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس از آن بیاطلاعیم.
مشاور عالی وزیر ارشاد با اشاره به وضعیت دو فیلم پرحاشیه «عصبانی نیسیتم» و «قصه ها» و گفتگو با کمیسیون فرهنگی مجلس برای اکران آنها گفت: بنای مجلس شورای اسلامی هیچگاه بر توقیف نبوده بلکه بر اکران است و از سوی دیگر خود من برای اکران آمده ام نه برای توقیف. البته حساسیت هایی وجود دارد که باید تلاش کنیم همه این حساسیت ها کاهش پیدا کند. درباره دو فیلم «عصبانی نیسیتم» و «قصه ها» در مجلس صحبت هایی شد و اعضای کمیسیون فرهنگی هم مانند من بر اجتماعی بودن فیلم ها تاکید دارند منتها اختلاف نظرهایی در میان اعضای کمیسیون وجود دارد و برخی معتقدند این دو فیلم کاملا اجتماعی هستند و برخی دیگر می گویند رگه های سیاسی در کلیت آثار دیده می شود.
رئیس سازمان سینمایی افزود: بنابراین قرار شده یک بار دیگر با همدیگر فیلمها را مرور کنیم و اگر رگه های سیاسی در آنها دیدیم که جنبه های اجتماعی بودن آثار را کاهش داده، این نکات را حل و فصل کنیم. من فکر می کنم آمادگی گفتگو بین نمایندگان مجلس و سازمان سینمایی وجود دارد و باید در فضایی آرام به گفتگو نشست چراکه این آرامش به نفع سینمای کشور است و بهترست که حفظ شود.
ایوبی در پاسخ به پرسشی درباره وجود جشنوارههای مختلف و بعضا موازی در کشورمان گفت: من به شخصه با تعدد جشنوارهها موافق هستم. تعداد جشنواره هایی که در کشورهای صاحب سینما برگزار می شوند بیشتر از جشنواره هایی است که در کشور ما برگزار می شود.
وی در پایان صحبت های خود عنوان کرد: ضمن اینکه تعداد سالن های سینما برای نمایش فیلم های کوتاه و مستند بسیار اندک است و جشنواره هایی از این دست فرصت مناسبی برای دیده شدن آثار هستند. منتها جشنواره ها را باید ساماندهی کرد تا انگیزه ای برای تولید باشند و اینگونه نباشد که سبد بسیار کوچک از تولیدات اندک را مدام در جشنواره های مختلف بچرخانیم و تکرار کنیم.