حجت الاسلام سیدعلی طاهری سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلام در گفتگو باخبرنگار فرهنگی "خبرگزاری دانشجو" اظهار داشت: در جلسه علنی دیروز، کمیسیون فرهنگی یک دستور داشت که طرح ادغام شورای عالی فناوری اطلاعات که در وزارت ارتباطات می باشد با شورای عالی فضای مجازی بود که کلیات آن رأی آورد و جزیات آن در جلسات بعدی بررسی می شود.
وی درباره طرح امر به معروف و نهی از منکر نیز گفت: فعلا تعریف های امر به معروف و نهی از منکر به صحن برده شده که خوشبختانه با 145 رأی موافق رأی آورد و موارد جزئی آن در جلسه فردا سه شنبه بررسی می شود.
طاهری در خصوص عدم برگزاری جلسه شورای عالی فضای مجازی که رهبر معظم انقلاب بارها نسبت به اهمیت فضای مجازی تأکید داشتند عنوان کرد: آقایان گفتند چون همه اعضا نبودند جلسه تشکیل نشد و ما در این رابطه دغدغه زیادی داریم و تذکر هم دادیم که ان شالله سریعتر این جلسه برگزار شود.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در پایان با اشاره به سخنان معاون پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر اینکه سایت های فیلترشده بدون مجوز، رفع فیلتر نخواهند شد گفت: در صحبتی که با معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد داشتم بحث ایشان این بود که طبق ماده 7 قانون مطبوعات و احکام ذیل آن درباره نشریات الکترونیکی گفته شده که این نشریات باید حتما از وزارت ارشاد مجوز بگیرند و حرف درستی می باشد.
لازم به ذکر است نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی دیروز خود در جریان رسیدگی به طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر ماده 3 و 4 این طرح را تصویب کردند.
براساس ماده 3 این طرح که با 145 رأی موافق، 7 رأی مخالف و 10 رأی ممتنع از مجموع 207 نماینده حاضر به تصویب رسید امر به معروف و نهی از منکر در این قانون ناظر به رفتاری است که علنی بوده و بدون تجسس مشخص باشد.
همچنین براساس ماده 4 این طرح که با 153 رأی موافق، 6 رأی مخالف و 11 رأی ممتنع از مجموع 205 نماینده حاضر به تصویب رسید مراتب امر به معروف و نهی از منکر قلبی ، زبانی ، نوشتاری و اقدام عملی است که مراتب زبانی و نوشتاری آن وظیفه آحاد مردم و دولت است و اقدام عملی آن تنها وظیفه دولت است مگر در مواردی که قانون به نحو دیگری تعیین کرده باشند.
در جریان رسیدگی به ماده 4 پیشنهاداتی مبنی بر حذف کلمه قلبی، زبانی و کلمه تنها مطرح شد که با مخالفت نمایندگان تصویب نشد.