آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۴۳۵۹
اولین همایش ملی "آبزی‌پروری نوین"-1

خزاییان: ایرانیان باید تغییر جدی در فرهنگ مصرف داشته باشند

معاون پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی گرگان با بیان اینکه ایران بر خلاف آیین و اعتقادات خود مصرف بی‌رویه منابع را همواره در دستور کار دارد، گفت: فرهنگ مصرف باید تغییر کند.
به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از گرگان؛ ابوالقاسم خزائیان، معاون پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ظهر امروز در اولین همایش ملی "آبزی‌پروری نوین؛ چالش‌ها و فرصت‌ها" که به میزبانی این دانشگاه برگزار شده است، گفت: بحث توسعه به عنوان یکی از اهداف اصلی سند چشم انداز مطرح است.
 
وی افزود: یکی از پیش شرط‌های توسعه حفظ منابع است اما متاسفانه ما ایرانی‌ها بر خلاف آیین و اعتقادات خود همواره مصرف بی‌رویه منابع را در دستور کار خود داریم.
 
یکی از راه‌ها حفظ منابع توسعه مبتنی بر "اقتصاد مقاومتی" است
 
معاون پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان تصریح کرد: ما ملزم به حفظ منابع هستیم که یکی از راه‌های آن طبق فرمایشات مقام معظم رهبری توسعه مبتنی بر "اقتصاد مقاومتی" است.
 
خزاییان با بیان اینکه یکی از چالش‌های مصرف بی رویه منابع، عدم مدیریت در مصرف آن است، متذکر شد: ما یکی از پرمصرف‌ترین کشورهای دنیا هستیم؛ اکثر منابع ما شدیدا کاهش یافته و رو به پایان است، به عنوان مثال سرانه مصرف نان در کشور 160 کیلوگرم است که این میزان شش برابر سرانه مصرف جهانی است!
 
معاون پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در پایان با اشاره به وضعیت منابع، میزان مصرف و ایده‌های راهبردی موجود، به بیان علت برگزاری این همایش پرداخت و گفت: آمارها و وضعیت فعلی منابع ما را موظف می‌سازد که تغییر جدی در فرهنگ مصرف داشته باشیم و باید تغییر در الگوی مصرف بسیار جدی گرفته شود و این دانشگاه به عنوان یک دانشگاه تخصصی در زمینه کشاورزی و منابع طبیعی اقدامات مهمی در این زمینه مانند آبزی پروری را که بر اساس استفاده درست از منابع است مورد توجه قرار داده است.
 
لازم به ذکر است، این همایش اولین همایش با این عنوان در سطح ملی است که حدود 400 مقاله از دانشگاه‌های سراسر کشور به آن ارسال شده است و فردا به کار خود پایان می‌دهد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار