آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۶۴۰۳

کتاب معتبر علمی با همکاری عضو هیات علمی دانشگاه منابع طبیعی گرگان منتشر شد

کتاب معتبر علمی با همکاری حسین حسینی‌فر، عضو هیأت علمی دانشکده شیلات و محیط زیست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان منتشر شد.
کتاب معتبر علمی با همکاری عضو هیات علمی دانشگاه منابع طبیعی گرگان منتشر شد

به گزارش "خبرگزاری دانشجو"؛ کتاب Aquaculture Nutrition: Gut Health, Probiotics and Prebiotics با همکاری حسین حسینی فر، عضو هیأت علمی دانشکده شیلات و محیط زیست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان توسط انتشارات John Wiley & Sons, Ltd در سال 2014 منتشر شد.


این کتاب مشتمل بر 16 فصل است که حسینی فر در تألیف فصول 4، 14 و 15 مشارکت داشته است.


حسینی فر درخصوص کتاب فوق الذکر گفت: تألیف کتاب حدود یکسال و نیم به طول انجامید و در تألیف آن اساتید و متخصصانی از کشورهای آمریکا، انگلیس، ایتالیا، فرانسه، یونان، نروژ و چین همکاری کردند.


شایان ذکر است، در فصل 6 کتاب به موضوع باکتری‌های اسید لاکتیک بومی روده ماهی‌ها و سخت پوستان و در فصول14 و 15 به موضوعات بررسی کاربرد پربیوتیک‌ها در پرورش ماهی‌ها و سخت پوستان پرداخته شده است.


همچنین ویراستاری این کتاب برعهده دو متخصص تغذیه آبزیان، پروبیوتیک‌ها و پربیوتیک‌ها به نامهای پرفسور اینار رینگو از کشور نروژ و دکتر دنیل مریفیلد از کشور انگلیس بوده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار