کد خبر:۳۷۳۰۹۶
رئیس دانشگاه منابع طبیعی گرگان:

پژوهش‌ها باید با توجه به نیازمندی جامعه صورت بگیرد/ تولید علم فقط برای تولید علم مطلوب نیست

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: باید به برقراری پیوند بین پژوهشگران و دستگاه‌های اداری و مردم، همت بورزیم و سعی کنیم پژوهش‌ها با توجه به نیازمندی جامعه صورت بگیرد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از گرگان، علی نجفی نژاد، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ظهر امروز در افتتاحیه هفته پژوهش استان گلستان که به میزبانی این دانشگاه برگزار شده بود، هفته پژوهش را فرصتی برای ارزیابی فعالیت‌ها و کارکردهای پژوهشگران و نظام تحقیقاتی کشور خواند و گفت: یکی از مسائل کلیدی در پیشرفت کشور، تحقیق و پژوهش است.

 

وی افزود: وظیفه پژوهشگران همگام و همسو شدن با تغییرات روز دنیا و کشور است؛ از این رو باید دید تا چه اندازه پژوهش‌ها در جهت تغییر نگرش و سیاست‌های کلی بوده و در نهایت تا چه اندازه تحقیقات منجر به تولید ثروت و رفع نیازهای جامعه شده است.

 

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با بیان اینکه در سال‌های اخیر رشد خوبی در رشد تولید علم داشته‌ایم، تصریح کرد: این رشد به تنهایی راضی کننده نیست؛ بلکه باید چرخه‌های بعدی آن نیز کامل شود که بنا به نظر کارشناسان در چرخه‌های بعد از تولید علم خیلی موفق نبوده‌ایم.

 

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان تاکید کرد: تولید علم صرفا برای تولید علم مطلوب نیست؛ بلکه باید تبدیل به ارزش، نوآوری، ثروت و راه حلی جهت رفع نیازهای جامعه شود.

 

نجفی نژاد با اشاره به مساحت غصبی رژیم جعلی صهیونیستی بیان داشت: این رژیم با وجود مساحت کم و آب و هوای نه چندان مطلوب میزان زیادی از نیاز کشاورزی خود و حتی کشورهای اروپایی را تأمین می‌کند از این رو می‌طلبد ما به عنوان یک کشور قدرتمند اسلامی و در اختیار داشتن منابع خدادادی روند تولید علم و ارتباط آن با نیاز جامعه را تسریع ببخشیم.

 

وی تصریح کرد: ما محقاقن و مدیران دستگاه‌های اجرایی کشور باید به برقراری پیوند بین پژوهشگران و دستگاه‌های اداری و مردم، همت بورزیم و سعی کنیم پژوهش‌ها با توجه به نیازمندی جامعه صورت بگیرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار