به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از مشهد، حجتالاسلام احمد صابری تولایی، مسئولان دبیرخانه صالحین استان خراسان رضوی ظهر امروز در همایش دانشگاه، بسیج و بصریت در سالن اجتماعات ساختمان دکتر جوانبخت دانشگاه آزاد قوچان گفت: اسلام در گذشته تا کنون شش مرحله را سپری کرده است، با اشاره به این موضوع که در تفکر شیعی اربعین، اربعین است و آن احیا مجدد اسلام به شمار میآید، گفت: امروز وقتی ششصد میلیون وعده غذایی در اربعین حسینی توزیع میشود شخصی مثل اکبر گنجی آن را تکذیب میکند و آن را یک بُلف میداند و میگوید راهها کربلا قابلیت تجمع این جمعیت را ندارد.
دبیر کارگروه رسانه اتاق فکر تبلیغ با تاکید بر این مطلب که در بصیرت، شناخت دشمن، هدف و راههای مقابله با او بسیار مهم است، تصریح کرد: در شام، کانال عقلانیت مردم قفل شده بود و لعن امام علی (ع) را میکردند؛ اما ورود به احساسات آنها توانست کانال تحجّرشان را بازکند.
وی ادامه داد: تا کنون با این همه تریبونهای تبلیغی در سراسر دنیا هیچ جریانسازی همانند واقعه اسارت اهل بیت امام حسین (ع) و وقایع پس از آن اتفاق نیفتاده و امام سجاد (ع) و حضرت زینب (س) آنچنان تأثیری را برجای گذاشتند که مردم شام با اشکهای خود آنا را بدرقه کردند.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه رسیدن تعالی در اسلام منتهی الیه بوده و نیاز به تولید افکار دارد نه تولید ابزار، گفت: امروز دشمن چهار سنگر اعتقادات، حیا، عقلانیت و هویت تمدنی را مورد هجوم قرار داده و دانشگاه باید با داشتن بصریت در تولید علم راههای دشمن را سد کند.
وی شبهسازی و بدلسازی را دو راهبرد دشمن برای از بین بردن اعتقادات برشمرد و تاکید کرد: دشمن با ابتذال گفتاری و رفتاری، فضای بیحیایی را رواج میدهد و قبحزدایی و پریشانکردن ذهن جوانان و زنان جامعه امروزی را با روشهای و آلات گوناگون افزایش میدهد.
صابری تولایی لذتمحوری، مشروبات الکلی و احساسمحوری را ابزار از بین بردن سنگر عقلانیت برشمرد و تصریح کرد: امروز دشمن با کاریکاتوریکردن تمدن و حذف تاریخ تمدن اسلام، هویت تمدنی را نشانه گرفته است و در حال تمدنسازی غرب و رواج آن میباشد.
وی خاطرنشان کرد: بهداشت، صنعت، مدیریت، نظم، اخلاق و معنویت شاخص تمدن است؛ اما در تمدنی که امروز مطرح میشود تنها در صنعت، نظم و مدیریت است و اینگونه است که جوانان از تمدن ایرانی و اسلامی فرار میکنند.
مسئولان دبیرخانه صالحین استان خراسان رضوی با اشاره به این مطلب که پیامبر گرامی اسلام (ص) در ابتدای ظهور اسلام امر نظافت را نشانهای از ایمان دانستند، گفت: بزرگترین باغ موزه با مساحت دو میلیون و 500هزار متر مربع با گرانقیمتترین و مجللترین وسایل و تجهیزات در پاریس حمام و سرویس بهداشتی ندارد و این همان تمدن و فرهنگی بوده که غرب به دنبال رواج است.