کد خبر:۳۷۵۱۴۶
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی:

پژوهشگران از تولید علمی که تنها در قفسه‌ها جای دارد اجتناب کنند

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی گفت: پژوهشگران از تولید و ترویج علمی که تنها در قفسه‌ها جای دارد، اجتناب کنند.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از ارومیه، حجت‌الاسلام سیدمهدی قریشی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی روز گذشته در افتتاحیه مرکز تست ماشین آلات کشاورزی شمال‌غرب کشور در دانشگاه ارومیه گفت: علم و توجه به آن در دین اسلام یکی از محورهای اساسی است و قرآن نیز از نوع علم و کتاب می‌باشد و این امر نشان از توجه ویژه الهی به مسئله علم و دانش و تفکر است.

 

وی افزود: پژوهشگران از تولید و ترویج علمی که تنها در قفسه‌ها جای دارد و هیچ سودی برای جامعه نداشته و نیازهای کشور را برطرف نمی‌کند اجتناب و به سمت پژوهش‌های کاربردی حرکت کنند.

 

در ادامه مراسم حب نقی، رئیس دانشگاه ارومیه نیز به کارکردهای مرکز تست ماشین آلات کشاورزی اشاره کرد و گفت: اجرای آزمون‌های استاندارد بر روی سامانه‌ها و ماشین‌آلات کشاورزی، کنترل استاندارد ماشین آلات کشاورزی وارداتی و صدور گواهی استاندارد از فعالیت‌های اصلی این مرکز است.

 

وی تصریح کرد: مرکز تست ماشین آلات کشاورزی با مجوز رسمی مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی تاسیس شده و ارتباط میان صنعت و دانشگاه را بیش از پیش ارتقا می‌دهد.

 

رئیس دانشگاه ارومیه با اشاره به مشکلات حوزه کشاورزی در منطقه افزود: این مرکز در راستای استاندارد سازی ادوات و پیشگیری از استهلاک سریع آن‌ها و پیشرفت امور مرتبط با کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی حرکت و برای نقش آفرینی بیشتر در حل مشکلات صنایع مختلف تلاش می‌کند.

 

کریم‌زاده، رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی نیز که بر لزوم افزایش راندمان کشاورزی در استان تاکید کرد و گفت: آذربایجان غربی با 3.2 درصد مساحت و شش درصد محصولات کشاورزی کشور را تولید می‌کند که با توجه به افزایش جمعیت استان، لزوم افزایش راندمان محصولات با در نظر گرفتن کم آبی کشور ضروری است.

 

وی تصریح کرد: برای افزایش راندمان تولید محصولات باید به مکانیزاسیون مورد نیاز بخش کشاورزی که مهم‌ترین نقش را در پایداری تولید محصولات مورد نیاز دارد، توجه بیشتری شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار