کد خبر:۳۷۴۷۴۴
فرهادی مطرح کرد

سال ۲۰۱۳ ایران رتبه اول منطقه را در تولید علم داشت/ سیاست‌ها و پشتیبانی‌های مقام معظم رهبری از مقوله علم حجت را بر ما تمام کرده است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: سیاست‌ها و پشتیبانی‌های مقام معظم رهبری از مقوله علم حجت را بر ما تمام کرده است که با ارائه راهکار‌ها و از طریق تولید علم بومی، کشور را به رتبه اول علم و فناوری در منطقه و جهان اسلام برسانیم.

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در افتتاحیه پانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری اظهار داشت: وزارت علوم هفته ملی پژوهش را برای ترویج پژوهش بدون تقلید در کشور برگزار می‌کند زیرا آموزش به شیوه حزبی و بدون تفکر باید از فرهنگ دانشگاهی دور شود.

 

وی افزود: وظیفه ما حمایت از پژوهش در راستای افزایش سهم تولید محصولات به میزان لازم است.

 

وزیر علوم با اشاره به لزوم توسعه پژوهش در راستای حل نیازهای کشور گفت: یکی از برنامه‌های وزارت علوم، توسعه پژوهشگاه‌ها و مراکز کاربردی متناسب با نیازهای استان‌ها است و بازبینی برنامه‌های آموزشی را هم مدنظر داریم به طوری که قرار است واحد دستی مبتنی بر تجاری‌سازی به واحدهای اختیاری اضافه شود.

 

فرهادی عنوان کرد: سیاست‌ها و پشتیبانی‌های مقام معظم رهبری از مقوله علم حجت را بر ما تمام کرده است که با ارائه راهکار‌ها و از طریق تولید علم بومی، کشور را به رتبه اول علم و فناوری در منطقه و جهان اسلام برسانیم.

 

وی اضافه کرد: البته از نظر تولید علم در سال‌های ۱۹۹۶ تا ۲۰۱۳ ایران در جهان رتبه ۲۱ را داشت که در سال ۲۰۱۳ به رتبه اول منطقه رسید ولی داشتن مقاله علمی کافی نیست و باید به سمتی برویم که تحقیقات در راستای حل نیاز‌ها باشد.

 

وی با اشاره به لزوم انسجام نهادهای علمی برای رسیدن به اهداف گفت: ارتباط با صنعت و دستگاه‌های اجرایی باید تسریع شود و موانع مربوط به قوانین نیز آسان‌تر شود.

 

وی افزود: سهم ما از تولید علم دنیا ۱. ۵۷ است که باید در فناوری هم پیشرفت کنیم.

 

به گفته وی کشور دارای ۱۵۴ قطب علمی، ۴۶۵ مرکز رشد و ۴ منطقه ویژه علم و فناوری است و ۳۶ هزار مقاله ISI و ISC داشتیم که باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار