معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات کشور گفت: از مسئولان دانشگاهها درخواست داریم تا در زمینه آموزش مباحث شیلات در دانشگاهها تغییر نگرش دهند.
به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از گرگان، حسینعلی عبدالحی، معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات کشور در نخستین همایش ملی "آبزی پروری نوین؛ فرصتها و چالشها" که هم اکنون در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در حال برگزاری است، گفت: از مسئولین دانشگاهها درخواست داریم تا در زمینه آموزش مباحث شیلات کشور در دانشگاهها تغییر نگرش دهند و نوع آموزش متناسب با آبزی پروری باشد.
عبدالحی در ادامه بیان داشت: سیاستهای راهبردی کشور این است که ظرفیت پژوهش در کشور افزایش پیدا کند و پاسخگوی نیازهای ملی کشور نیز باشد.
معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات کشور ادامه داد: بالا رفتن هزینه تولید، کاهش حمایت بنگاههای اقتصادی، بیماریهای پیش روی ماهیها، عدم توجه به مبانی زیست محیطی و آلودگی روزافزون منابع از مشکلات مهم آبزی پروری است.
وی خاطرنشان کرد: رویکرد آبزی پروری استفاده از آب شور و لبشور در عوض استفاه از آب شیرین است.
معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات کشور در پایان بیان داشت: مجموعه تولیدات آبزی پروری در کشور چیزی در حدود 379 تن میباشد و میزان صادرات در این حوزه قابل قبول است و از این حیث نسبت ما در جهان نسبت قابل قبولی است و همچنین به دلیل بازار خوب و حمایت خوب در این زمینه در تولید ماهیان سردآبی در رتبه دوم جهان قرار داریم.
لازم به ذکر است، اعضای مدعو و میزبان همایش ساعاتی پیش با حضور بر مزار شهید گمنام پردیس منابع طبیعی گرگان با آرمان های شهدای والامقام این سرزمین تجدید پیمان کردند.