کد خبر:۳۶۴۷۷۷
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه جامع گلستان:

آیت الله مهدوی کنی در عمل نظریه سکولار را باطل کرد

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع گلستان گفت: آیت الله مهدوی کنی فردی سیاست مدار و مدبر در امور جامعه و عامل به شرعیات دینی بود، از این رو آن به شیوه عملی نظریه سکولار را باطل کرد.
به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از گرگان؛ حجت الاسلام قربان جلال، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع گلستان ظهر امروز در مراسم سوگواری ارتحال عالم جلیل القدر آیت الله مهدوی کنی، گفت: پس از غالب شدن تفکر مدرنیزم در اروپا، جامعه بشری آثاری را شاهد بود که یکی از آن‌ها مطرح شدن نظریه سکولاریزم به معنای جدایی دین از سیاست بود.
 
 
وی افزود: در خوشبینانه‌ترین حالت نظریه پردازان سکولار دین را امری شخصی می‌خواندند که ارتباطی با جامعه و تدبیر امور آن ندارد که البته از منشأ آن که مدرنیزم بود و نگاه تک بعدی و مادی به تمامی مسائل داشت، این تفکر بعید نبود.
 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع گلستان تصریح کرد: امام خمینی (ره) در بحبوحه تفکر مدرنیزم و تسری آن به دیگر جوامع، نظریه "ولایت فقیه" را نه تنها به صورت تئوری و در حلقه‌ درسی؛ بلکه با تشکیل حکومتی قدرتمند و مردمی به کرسی نشاندند و نظریه سکولار را از بیخ و بن قطع کردند.

 

حجت الاسلام جلال در ادامه متذکر شد: آیت الله مهدوی کنی با تاسی به تفکر غنی "ولایت فقیه"در عمر قریب به 80 ساله خویش در عمل جمله‌ "سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ماست" را به منحصه ظهور رساندند و با تدبیر درست امور جامعه در کسوت شخصی دینی، نظریه سکولاریزم را باطل کردند.

 
وی تأکید کرد: آیت الله مهدوی کنی در عین حال که عمل به شرعیات و مستحبات را ترک نکردند و در دیانت زبانزد بودند همواره رهبری تشکل‌های سیاسی را بر عهده داشتند و با شیوه‌ای عملی نظریه‌ای را که می‌رفت تا دین را از جامعه محو کند را باطل کردند.
 
آیت الله مهدوی کنی معلم اخلاق بود
 
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع گلستان ویژگی شاخص دیگر آیت الله مهدوی کنی را مرجعیت ایشان در "اخلاق" خواند و بیان داشت: اولین نقطه در اخلاق اسلامی مسئله‌ "بیداری" است که شیوه زندگی آیت الله مهدوی کنی نشان می‌دهد ایشان معلم اخلاق بودند و بیداری ایشان موجب تفکر و تعقل در عالم دیگر و آمادگی کامل برای پیوستن به لقاالله بود.
 
مهدوی کنی فردی تاثیرگذار در آموزش عالی کشور بود
 
حجت‌الاسلام جلال در بیان دیگر ویژگی‌های آن عالم ربانی به تأثیرگذاری ایشان در امر آموزش عالی کشور اشاره کرد و گفت: آیت الله مهدوی کنی به جهت اهمیتی که برای آموزش عالی قائل بودند بدون کمک گرفتن از دولت و با مدیریت همت مردمی دانشگاه بزرگ امام صادق (ع) را برپا کردند که بزرگان زیادی را تحویل جامعه داده و می‌دهد.
 
وی بصیرت را از دیگر ویژگی‌های آیت الله مهدوی کنی خواند و افزود: بصیرت قوه‌ای است که کمک می‌کند انسان در مقاطع حساس حق را از باطل تشخیص دهد که طبق آیه شریفه‌ "ان تتقوالله اجعل لکم فرقانا"، لازمه فرقان بودن تجهیز به "تقوا" ست از این رو آن عالم جلی القدر اهل تقوا نیز بودند.
 
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع گلستان یکی از معیارهای بصیرت داشتن را جدا نشدن از ولایت دانست و تأکید کرد: پدر عمر ابن سعد فردی بود که در زمان پیامبر اکرم (ص) حتی در حادثه‌ای حاضر نشد به پرنده‌ای اهانت کند؛ ولی تنها 60 سال بعد پسر وی با زاویه‌ای زیاد به قدری از اسلام و پیامبر (ص) فاصله گرفت که ابتدا آب را بر روی ذریه پیغمبر بست سپس امام (ع) را به شهادت رساند و حتی آن قدر گمراهی در وی عمیق بود که دستور تاختن بر پیکرهای مطهر شهدا را صادر کرد و بی شک مصداق این گمراهی و گیجی فاصله گرفتن از ولایت بود.
 
دفاع از ولایت در فتنه 88 نشانه تقوای آیت الله مهدوی کنی بود
 
حجت الاسلام جلال خاطرنشان کرد: مهدوی کنی هیچگاه اصل ولایت فقیه را فراموش نکردند و در فتنه 88 تمام قد در دفاع از رهبر انقلاب ایستادند که همین امر نشانه‌ تقوای ایشان بود.
 
 
وی در پایان با اشاره به ایام محرم الحرام تصریح کرد: با عزاداری واقعی امام حسین (ع) نشان دهیم آن امام مظلوم و بزرگوار محبوب ماست؛ چراکه محب و محبوب باید با هم سنخیت داشته باشند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار