کد خبر:۳۶۵۹۴۷
مسئول بخش ژنتیک انسانی پژوهشکده بوعلی مشهد:

۱۰ درصد سرطان‌ها در کشور ارثی هستند/ نشای اصلی سرطان‌ها سلول‌های بنیادی است

مسئول بخش ژنتیک انسانی پژوهشکده بوعلی مشهد گفت: 10 درصد سرطان‌ها در کشور ارثی است که تلاش ما در این بخش شناسایی و درمان خانواده‌هایی است که احتمال ارثی بودن سرطان در میان اعضای آن می‌رود.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از مشهد، محمدرضا عباس زادگان، مسئول بخش ژنتیک انسانی پژوهشکده بوعلی مشهد امروز در تور رسانه‌ای بازدید از پژوهشکده بوعلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این بخش یک محور اساسی را مورد توجه قرار داده‌ایم که تحقیقات ژنتیکی در خصوص سرطان را در بر می‌گیرد.

 

وی ادامه داد: در این بخش تلاش داریم تا هر چه بهتر به شناخت از بیماری سرطان دست پیدا کرده و سرطان‌های ایرانی را مورد تحقیق قرار دهیم.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با بیان این نکته که در کشور سونامی سرطان، زندگی مردم را تهدید می‌کند، خاطر نشان کرد: در بخش ژنتیک انسان ما با تفاوت‌های ژنتیکی مردم کشور با جهان سرو کار داریم و باید نقاط دارای ریسک در این خصوص را شناسایی کنیم.

 

عباس زادگان در ادامه با بیان این نکته که 10 درصد سرطان‌ها در کشور ارثی هستند، افزود: 10 درصد سرطان‌ها در کشور ارثی هستند که تلاش ما در این بخش شناسایی و درمان خانواده‌هایی است که احتمال ارثی بودن سرطان در میان اعضای آن می‌رود.

 

وی ادامه داد: تلاش ما در بیومارکرها شناسایی افراد مستعد در پذیرش سرطان در خانواده‌هایی است که به این بیماری دچار شده‌اند و پس از آن ما اقدامات خود راجهت درمان آغاز می‌کنیم.

 

مسئول بخش ژنتیک انسانی پژوهشکده بوعلی مشهد منشای اصلی سرطان‌ها را سلول‌های بنیادی دانست و گفت: درمان ژنتیکی تلاشی است که ما در این راستا انجام می‌دهیم و به دنبال اثر آن بر روی سلول‌ها هستیم.

 

عباس زادگان در ادامه از ایجاد "فاکتور خاموش" در آینده نزدیک در کشور خبر داد و افزود: این خاموش سازی را در جشنواره رازی به عنوان نمونه ارائه داده‌ایم و امیدواریم در آینده نزدیک در آن به موفقیت دست پیدا کنیم.

 

وی در ادامه با بیان این نکته که برای اولین بار در جهان برای سرطان مری مقاله"فاکتور خاموش" را ارائه داده‌ایم، گفت:  برای اولین بار این فاکتور در جهان از این پژوهشکده ارائه شده و تنها مقاله‌ای که در این خصوص نوشته شده از آن پژوهشکده بوعلی مشهد است.

 

مسئول بخش ژنتیک انسانی پژوهشکده بوعلی مشهد خانواده‌های هدف را خانواده دارای بیش از یک نسل سرطان دانست و ادامه داد: درصددیم مناطق بحران خیز و جهش‌های سرطانی را شناسایی کنیم و در همان مراحل اولیه عضو دچار شده در خانواده را درمان کنیم.

 

عباس زادگان در پایان از ساخت داروی ضد سرطان "سنادوکسوزوم" در این پژوهشکده خبر داد و گفت: در سال جاری این دارو از سوی جشنواره "نانو" در کشور به عنوان محصول برتر شناخته شد که این نیز برای ما جای مباهات دارد.

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار