کد خبر:۳۶۷۲۸۷
توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت گرفت

برپایی غرفه بیماری‌های آمیزشی در دانشگاه فردوسی

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با همکاری کمیته بهداشت باروری این دانشگاه اقدام به برپایی غرفه در دانشگاه فردوسی در جهت اطلاع رسانی بیماری‌های آمیزشی برای دانشجویان کرده است.

زهرا یوسفلی در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در مشهد، بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد با همکاری مرکز بهداشت خراسان رضوی و کمیته بهداشت باروری و ایدز انجمن دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اقدام به برپایی چهار غرفه در دانشگاه فردوسی در جهت اطلاع رسانی بیماری‌های آمیزشی برای دانشجویان کرده است.

 

وی با بیان این‌که این غرفه‌ها 17و 18 آبان ماه سال جاری در محوطه دانشگاه فردوسی مشهد وجود خواهد داشت، گفت: در این غرفه‌ها با دانشجویان پیرامون بیماری‌هایی که از طریق ارتباط جنسی برای فرد به وجود می‌آید صحبت خواهد شد همچنین امروز و فردا ساعت 16 تا 18 در آمفی تئاتر پردیس این دانشگاه دو همایش برای بانوان و آقایان به طور جداگانه برگزار می‌شود.

 

این فعال دانشجویی ضمن اشاره به این‌که برگزاری این قبیل برنامه‌ها در دانشگاه برای نخستین بار است، خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی در زمینه بیماری‌های آمیزشی برای دانشجویان از اهداف برگزاری این قبیل برنامه‌ها است، همچنین در غرفه‌های مستقر در محوطه دانشگاه در خصوص نحوه انتقال و پیشگیری از بیماری ایدز با دانشجویان صحبت می‌شود.

 

مسئول کمیته تخصصی انجمن دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این‌که شیوع این بیماری‌ها در اغلب نقاط جهان بالا است گفت: در کشورهای در حال توسعه بیماری‌های آمیزشی یکی از علل شایع مراجعه به مراکز درمانی هستند.

 

یوسفلی ادامه داد: اغلب عفونت‌های آمیزشی با روش‌های ساده قابل درمان هستند؛ اما در صورت درمان نشدن می‌توانند عوارض جدی به جای بگذارند.

 

وی عقیمی، نازایی، زایمان زودرس، مرده‌زایی، به دنیا آوردن فرزندان معلول، ایجاد صدمات قلبی، عصبی و حتی مرگ را از جمله عوارض این بیماری‌های برشمرد و تصریح کرد: به همین دلیل با توجه به عوارض و پیامدهای ناخوشایدنی که ممکن است برای افراد داشته باشد اقدام به برگزاری این همایش کردیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار