به گزارش خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، مسئول اسبق سازمان بسیج دانشجویی در نشست بررسی منطق عاشورایی که امروز در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، گفت: در انقلاب اسلامی فرهنگ عاشورای عامل برای پیروزی بود که در گذر زمان هم عامل بقا و گسترش انقلاب، تمسک در پیاده سازی فرهنگ عاشورایی است ما از فرهنگ عاشورا آنچه که یاد گرفتیم عامل ظلم ستیزی و عدالت خواهی، کمک به محرومین و مستضعفین و امر به معروف و نهی از منکر بوده است.
وی انقلاب اسلامی را نهضتی خواند که جرقه آن از محرم و عاشورا زده شده و افزود: در تاسوعا و عاشورای 57 هم این نهضت کاملاً فراگیر شد، ترسیدن از غِلت در برابر کِثرت، دل به وعده های الهی سپردن و باور آن بخشی از فرهنگ عاشورا است، گفت: وقتی انقلاب ما با این فرهنگ پیروز شد در برابر سیلی از تهاجمات قرار می گرفت.
کارشناس مسائل استراتژیک با اشاره به اینکه در اوایل انقلاب، جنگ های نامنظم به کشور تحمیل شد، گفت: در مباحث استراتژیک گفته می شود که شروع جنگ نامنظم در یک کشور توان و قوای نظامی کشور را به تحلیل می برد تا کشور در مقابل جنگ منظم به راحتی تسلیم شود. برنامه ای که در گوشه و کنار کشور ما وجود داشت همین جنگ های نامنظم و تجزیه طلبی ها بود.
وی به گفته صدام که زمان جنگ منظم با ایران را اندک می دانست، اشاره کرد و افزود: بیش از 17 کودتا در کشور طراحی و اجرا شد و صدام هم فکر می کرد به راحتی می تواند ایران را تسخیر کند اما آنچه که می بینیم انقلاب اسلامی مانند یک شجره طیبه رشد پیدا کرد و گسترش پیدا کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) فرهنگ عاشورایی را تنها راه کشور از توطئه ها دانست و گفت: ما با همین فرهنگ عاشورایی توانستیم بر مشکلات پیروز شویم و موفقیت دیگر نظام جمهوری اسلامی این بود که این فرهنگ برگرفته از عاشورا را در چارچوب مقاومت به فراتر از مرزها منتشر کرد و حالا این جریان فکری مدام گسترش پیدا می کند به صورتی که امروز از یک طرف در سواحل مدیترانه و در طرف دیگر سواحل دریای سرخ گسترش فرهنگ عاشورایی را مشاهده کردیم.
وی به تلاش کشورهای غربی برای مقابله با فرهنگ عاشورایی تاکید کرد و گفت: در محیط بیرونی تلاش می شود که گسترش فرهنگ و جغرافیایی مقاومت مسدود شود که شاهد دخالت ترکیه و عراق در این بحث هستیم البته در این مهارسازی صهیونیست ها و آمریکایی ها اتاق طراحی این مهار هستند آنها درک کردند که باید جلوی گسترش مقاومت را بگیرند که با فتنه مذهبی به دنبال آن هستند.
رئیس اسبق سازمان بسیج دانشجویی به تلاش دشمن برای تعقیب استراتژی در حوزه داخلی اشاره کرد و گفت: در حوزه داخلی برای انحراف ما از استراتژی داخلی گفتمان بدلی و انحرافی غربی به ما القاء می شود تا زمینه مهار داخلی صورت بگیرد هر کشوری استراتژی ملی برای رسیدن به چشم انداز و اهداف بلندمدت خود دارد پیشرفت درون زا، استراتژی ملی ماست که رهبر معظم انقلاب طراحی کرده است ولی دشمنان می خواهند استراتژی دیگری با نام توسعه تعامل گرا را جایگزین استراتژی ملی ما کنند.
وی استراتژی رهبر معظم انقلاب را برگرفته از فرهنگ عاشورایی دانست و گفت: این استراتژی و دلیل برگرفته از فرهنگ غربی است، غربی ها استراتژی غرب را در جامعه جا می اندازند و گفتمان انحرافی تولید می کنند و به گفتمان و استراتژی اصلی ما با سیاه نمایی و القای ناکارآمدی آن تاخت و تاز می کنند.
سراج افزود: در حالی که قدرت فرهنگی و گفتمانی ما به صورت چشمگیری در منطقه رو به افزایش است نباید به داخل کشور بی توجه باشیم به عنوان مثال می خواهند با تحریم های گزنده نگرش مردم ایران را تغییر بدهند و این تغییر نگرش شرایط را برای استفاده از ابزارهای قدرتی دولت های غربی و آمریکا فراهم می کند.
وی به تحریف سیره ائمه اشاره کرد و گفت:تحریف سیره ائمه قطعه ای از پازل کلان غربی است تحریف و توهین به مقدسات و نفی آنها و ورود در عرصه های هنر و فرهنگ برای تهاجم به فرهنگ عاشورایی سلسله اقداماتی است که تکه های این پازل را تشکیل می دهد و اگر نخبگان و خواص توجه نکنند ممکن است از این قسمت ضربه بخوریم.
مسئول سابق بسیج دانشجویی در پایان به مسئله اسیدپاشی و سیاست های غربی در این خصوص اشاره کرد و گفت: باید نسبت به این مسائل حساسیت نشان دهیم چون عدم حساسیت ما موجب پیشروی بیشتر دشمن می شود تا جایی که اسیدپاشی تبدیل به یک مسئله فرهنگی و سیاسی شد در حالی که در کشور انگلیس در سال شاهد وقوع بیش از 1000 حادثه اسیدپاشی هستیم ولی آنها این 4 مورد را به نیروهای ارزشی و امر به معروف و نهی از منکر نسبت دادند تا شخصیت آنها را در جامعه بد جلوه دهند.