وحدت كاري دولت و مجلس اجازه كارشكني به كسي را نمي دهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۷۷۹
مصباحي مقدم در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو»:

وحدت كاري دولت و مجلس اجازه كارشكني به كسي را نمي دهد

عضو مجمع نمايندگان روحاني مجلس تاكيد كرد: وحدت و تعامل هرچه بيشتر دولت و مجلس اجازه نخواهد داد افرادي دست به كارشكني بزنند.

غلامرضا مصباحي مقدم در گفت و گو با خبرنگار امور مجلس «شبكه خبر دانشجو»،با بيان اين مطلب كه تعامل بين مجلس و دولت بايد مستمر و در طول دوره فعاليت مجلس و دولت باشد، گفت: تعامل و نزديكي بين قوه مقننه و مجريه تنها مقطعي و مربوط به راي هيئت وزيران نيست اما بايد قبول كنيم كه تعامل در اين مقطع بيش از گذشته افزايش مي يابد.

وي با تاكيد بر اين نكته كه وزرا لازم است با پشتوانه بالاي مجلس براي تصدي وزارتخانه ها منصوب شوند، گفت: رسيدن به اين مهم در صورتي محقق خواهد شد كه هم مجلس و هم دولت در اين خصوص با يكديگر تعامل داشته و نقطه نظرات و پيشنهادات هر دو قوه مورد توجه قرار گيرد.

اين نماينده اصولگراي مجلس به مشورت و گفت و گو دولت با مجلس در خصوص وزراي پيشنهادي اشاره و عنوان كرد: حضور رئيس جمهور در فراكسيون اقليت و گفت و گو در اين زمينه قدم مثبتي بود و قدم هاي بعدي نيز بايد در اين راستا ادامه يابد.

مصباحي مقدم تاكيد كرد: رئيس جمهور بايد قبل از معرفي رسمي وزرا به مجلس وزراي پيشنهادي خود را به مجلس معرفي كند تا در روز راي گيري راي بالاي نمايندگان به وزيران را شاهد باشيم.

وي ادامه داد: معرفي وزرا به مجلس قبل از معرفي رسمي آنان به اين نتيجه منتج مي شود كه اگر احياناً نسبت به وزيري ابهامي وجود دارد، برطرف شود.

عضو مجمع نمايندگان روحاني مجلس تصريح كرد: وحدت كاري دولت و مجلس اجازه نخواهد داد كساني دست به كارشكني بزنند.

مصباحي مقدم اضافه كرد: كارشكني برخي افراد در ايجاد خلل در تعامل مجلس و دولت به مراقبت هايي از سوي رئيس جمهور و نمايندگان احتياج دارد.

وي تصريح كرد: هرچه مجلس و دولت بيشتر به هم نزديك شوند امكان كارشكني ها از سوي شكست خوردگان سياسي كمتر خواهد شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار