به گزارش خبرنگار احزاب "خبرگزاری دانشجو"، شهاب طباطبایی با حضور در نمایشگاه مطبوعات در نشست خبری در پاسخ به سئوال خبرگزاری دانشجو مبنی بر اینکه آیا تشکل ندا براساس اعلام برائت خاتمی روی کارآمده است، اظهار داشت: اینکه خاتمی ندا را راه انداخته است بخشی مربوط به وی است که باید خودش در این باره حرف بزند و تا جایی که من می دانم خاتمی ندا را راه نیانداخته است هر چند که بدانیم قول و حرف آدم ها ملاک نظر است.
وی با تاکید بر اینکه به صراحت می گویم که خاتمی در راه اندازی ندا نقشی نداشته است، افزود: فقط به ایشان اطلاع داده شد و راه اندازی هم از طریق یک بیانیه اعلام شد.
وی در پاسخ به سئوال دیگر خبرگزاری دانشجو مبنی بر اینکه با توجه به اینکه شما عضو حزب منحله مشارکت بودید، شعار تعامل با نظام براساس رای خاتمی را چگونه ارزیابی می کنید، پاسخ داد: در طور این یک سال ثابت شد که وقتی فضا محدود باشد از مسائل امنیتی تا براندازی نظام مطرح می شود و بخشی از این نیروها خود را در چارچوب انقلاب می داند، وقتی یک خبرگزاری در نمایشگاه مطبوعات بنده را جهت نشست خبری دعوت می کند تا به سئوالات پاسخ دهم از قبل نمی توان موضع گرفت و نگاهم اینگونه نیست که تلقی کنم سئوالات افراد قرار است بحث را به حاشیه بکشاند.
وی اضافه کرد: می توانم بر عملکرد آینده ثابت کنم اما نمی توانم با پیش داوری حرفی بزنم کما اینکه در مورد ندا هم همین اتفاق می افتد.
طباطبایی افزود: توصیه می کنم که همگان صبرپیشه کنند شاید اگر کسی می گوید روش جدیدی را می خواهد مطرح سازد واقعاً روش نوین و مثمرثمری است.
وی با بیان اینکه طرف مقابل خود را اصولگرایان نمی دانم، یادآور شد: طرف مقابل ما بحران هاست و بهتر است بگویم مشکلاتی که پیش می آید لذا اجازه بدهید پیش برویم و ندا کار رسمی خود را آغاز کند تا بعداز صدور مجوز صحبت ها را مطرح کنیم.
عضو موسس ندا اضافه کرد: همیشه می توان نقد کرد و نقد سازنده را در درازمدت می توان پرنتیجه تلقی کرد امروز به اینجا رسیدیم که اگر کسی از عدالت حرفی بزند اینقدر این واژه آلوده شده است که کمتر کسی باور می کند عدالت پیش آمده است.
طباطبایی خاطرنشان کرد: زمانی که عضور حزب مشارکت بودم به فعالیتم در کنار نخبگان و کارشناسان که هزینه برای مدیریت داده بودند قبول دارم.
وی افزود: شاید سوء تفاهم های پیش آمده و اعتمادسازی خوبی انجام نشده است.
طباطبایی همچنین در پاسخ به سئوال دیگر خبرگزاری دانشجو در مورد نقد نسل اول اصلاح طلبان نسبت به تشکل ندا اظهار داشت: ما حس تحقیر در این زمینه نداشته ایم و شاید دوستان شوخی های را انجام داده اند که بهتر بود انجام نشود اما اگر هم مطرح شده ایرادی ندارد و ما از مواضع مثبت و سازنده استفاده خواهیم کرد.
وی همچنین در رابطه با بحث فتنه و اینکه آیا فتنه 88 دارای ضررها و زیان های به کشورمان نشد یا خیر، پاسخ داد: بنده این را قبول دارم نظام یکسان آسیب ندید و بیشتر از آن آسیب دید چرا که مجموعه ای تصمیم گرفت هر تهدید را به فرصتی تبدیل سازد و آسیب های زیادی وارد شد که تحریم یکی از آنهاست.
وی با بیان اینکه به طور حتم فتنه 88 به نظام آسیب زد و کسانی که آسیب زدند باید در مقابل این آسیب ها پاسخگو باشد، اضافه کرد: نباید به گذشته برگردیم کما اینکه خوشحال نیستم پیش بینی های ما در مورد دولت احمدی نژاد به وقوع پیوست کما اینکه از ناکارآمدی دولت احمدی نژاد خرسند نیستم.
شهاب طباطبایی در ادامه به سئوالات سایر افراد پاسخ داد که محورهای این گفتگوها به شرح زیر است:
*یکی از شعارهای که کار می کنیم تمرین شنیدن است.
* اسم مان ندا است و سر و صدا راه انداخته اگر فریاد وطوفان بودیم چه می شد.
* ضرورت وجود ندا این است که بدانیم کاری که شروع کردیم مهم و تاثیرگذار است.
* وجود و ظهور ندا نشاندهنده وسعت دید و فراگیری اصلاحات است.
* با مجموعه بزرگان نظام نه در قالب گرفتن اجازه بلکه به عنوان اطلاع بحث راه اندازی ندا را مطرح کردیم وخاتمی یکی از کسانی بود که در جریان این وضعیت بود.
* خاتمی محور اصلاحات است و راهی که خرداد 92 با سرکارآمدن روحانی به اتمام رسید بخشی از آن مدیون رای خاتمی در دماوند است.
* کسانی که مدعی هستند ندا بدلی است حتماً دلسوز اصلاحات هستند.
* تمام مشکل کشور از سال 88 به بعد فتنه 88 و فعالین رسانه نتوانستند اظهار نظر کنند و بعد از 4 سال برای نزدیکی یا دوری از فتنه مورد قضاوت قرار گرفتند و نتوانستند کاری انجام بدهند.
* افسوس خود را از جلسه رای اعتماد به وزرای روحانی اعلام می کنم.
* مدیران دلسوزی در این کشور کار می کردند که سابقه آنها مشخص بوده است اما آنها فقط در فضای آرام می توانند کار کنند.
* محصورین جزو مواردی است که فضای آرام می طلبد و بهتر است رسانه ای نشود.
*معتقدم در مورد موسوی، رهنورد و کروبی بحث ها باید زمانی صورت گیرد که خود آنها قابلیت دفاع داشته باشند.
*به نظر من اتفاقاتی که تحت عنوان حبس و حصر انجام شد بیشترین آسیب را رساند و نشانه قدرت مستمر، مدارا است.