کد خبر:۳۶۸۳۰۲
در کرسی آزاداندیشی دانشگاه پیام‌نور بیرجند مطرح شد؛

امروز دانشگاه‌ها به جای برگزاری کرسی آزاداندیشی جشن برگزار می‌کنند/ لزوم راه اندازی یک مرورگر ملی در کشور

اولین کرسی آزاد اندیشی دانشگاه پیام‌نور بیرجند در سال تحصیلی جدید دیروز با استقبال خوب دانشجویان در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از بیرجند،اولین کرسی آزاد اندیشی دانشگاه پیام‌نور بیرجند در سال تحصیلی جدید با موضوع شبکه‌های اجتماعی دیروز با استقبال خوب دانشجویان در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این کرسی دانشجویان نظرات خود را مطرح کردند و در انتها کامران سلطان‌پور، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و محقق و پژوهشگر در زمینه شبکه‌های اجتماعی به جمع بندی موضوع پرداخت.

یکی از دانشجویان با اشاره به اینکه شبکه‌های اجتماعی مانند وایبر، لاین و غیره امروز به یک معضل در کشور تبدیل شدند، گفت: تمامی این شبکه‌های اجتماعی نقش جاسوس دشمن را بازی می‌کنند که اطلاعات شخصی افراد را به نقطه مشخص شده انتقال می‌دهد.

وی با بیان اینکه بیشتر ترورهایی که در کشور رخ می‌دهد بدلیل همین جاسوسی‌های دشمن از طریق شبکه‌های اجتماعی است، افزود: مسئولان باید در این زمینه اطلاع رسانی کنند تا مردم به راحتی در دام این توطئه دشمن نیافتند.

این دانشجو تصریح کرد: بسیاری از افراد در گوشی و یا سیستم‌های خود اطلاعات شخصی و یا عکس و شماره تلفن دارند که به محض عضو شدن در شبکه‌های اجتماعی تمامی اطلاعات انها توسط دشمن رصد می‌شود.

لزوم راه‌اندازی یک مرورگر ملی در کشور

یکی دیگر از دانشجویان نیز با اشاره به اینکه امروزه بسیاری از جوانان به خاطر تفریح و سرگرمی در شبکه‌های اجتماعی عضو می‌شوند، گفت: متاسفانه هنوز در کشور مرورگر ملی و شبکه‌های اجتماعی داخلی مانند گوگل و لاین و وایبر وجود ندارد که دانشجویان به شبکه‌های اجتماعی مراجعه نکنند.

وی با اشاره به اینکه دشمن به شدت بر روی جذاب کردن شبکه‌های خود کار می‌کند، افزود: اگر این شبکه‌های اجتماعی توسط دشمن اداره نمی‌شود؛ پس چرا به صورت رایگان در اختیار ما گذاشته‌اند.

در ادامه چند تن دیگر از دانشجویان نیز به نظرات موافق و مخالف خود پرداختند که مهمترین محورهای آن فرصت‌ها و تهدیدهای شبکه‌های اجتماعی، لزوم فیلتر کردن شبکه‌های اجتماعی و یا عدم آن، شبکه‌های اجتماعی جاسوس دشمن هستند یا خیر؟

کامران سلطان‌پور، محقق و پژوهشگر و کارشناس این کرسی به جمع بندی مطالب دانشجویان پرداخت و گفت: اگر بخواهیم وارد سایتی و یا شبکه اجتماعی شویم در ابتدا باید رزومه آن را بدست آوریم و بعد وارد شویم.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید با برگزاری کرسی‌آزاد اندیشی و همایش در مورد مضرات شبکههای اجتماعی برای دانشجویان آگاهی بخشی و اطلاع رسانی کنند، گفت: متاسفانه امروز شبکه‌های اجتماعی طوری جذابیت دارند که وقتی شخصی وارد آن شبکه می‌شود به آن اعتیاد پیدا می‌کند و بیرون آمدن از آن شبکه برای او سخت خواهد شد.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه دشمن برای دستیابی به اطلاعات ما از طریق همین شبکه‌های اجتماعی از بیش از 20 هزار دانشمند در رشته‌های مختلف استفاده می‌کند، گفت: این شبکه‌ها فرد را از لحاظ جامعه شناسی، انسان شناسی، جغرافیا، روان شناسی، حوزه‌های امنیتی، اقتصاد، اخلاق، تبلیغات، تغییر آداب و رسوم و فرهنگ دینی و ملی بررسی و تحلیل می‌کنند.

سلطان پور افزود: دشمن با استفاده از جاسوسی که از طریق همین شبکه‌های اجتماعی انجام داده است، تا کنون توانسته بیش از 200 دانشمند عراقی را ترور کند.

شبکه‌های اجتماعی ارزان‌ترین راه دشمن برای جاسوسی است

وی با اشاره به اینکه قرن 21 قرن اطلاعات و دانش محوری است، گفت: در حال حاضر ارزان‌ترین راه جاسوسی برای دشمن همین شبکه‌های اجتماعی است.

این استاد دانشگاه با اشاره به نظر یکی از دانشجویان که گفته بود "متاسفانه هنوز در کشور مرورگر ملی وجود ندارد" افزود: دانشجویان تحقیق و پژوهش کنند و راه حلی را برای راه اندازی یک مرورگر ملی کسب کنند.

سلطان پور با بیان اینکه امروز دانشگاه‌ها به جای برگزاری کرسی آزاد اندیشی جشن برگزار می‌کنند، تاکید کرد: مسئولان دانشگاهی در کشور به خاطر ترسی که از نظرات منطقی دانشجویان دارند از برگزاری کرسی آزاداندیشی می‌ترسند.

لازم به ذکر است، این کرسی آزاداندیشی به همت حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور بیرجند برگزار شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار