آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۷۶۰۱
سرپرست نهاد رهبری در دانشگاه مهندسی قوچان خبر داد:

توسعه کرسی‌های آزاداندیشی به کلاس‌های معارف در دانشگاه مهندسی قوچان

سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مهندسی قوچان گفت: این دانشگاه با درنظر گرفتن اصول اصلی برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی مدنظر مقام معظم رهبری آنها را ترم جدید تحصیلی به گروه‌ها و کلاس‌های معارف توسعه داده است.

حجت‌الاسلام علیرضا صاحب‌الزمانی در گفتگو با خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" در مشهد، با اشاره به تشکیل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به مدت 30 سال با اهداف کلان و جزئی در دانشگاه‌ها، گفت: هدف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها وحدت حوزه و دانشگاه با ورود حوزویان به دانشگاه و اسلامی‌کردن آن در مبانی، اهداف و روش‌ها در همه سطوح است.


وی تأکید کرد: گاهی این فکر تلقی شده که مخاطب نهاد تنها دانشجویان هستند؛ در صورتی که اساتید، کارکنان و دانشجویان با هدف اسلامی‌کردن دانشگاه مخاطب اصلی نهاد رهبری در سطح دانشگاه هستند.


سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مهندسی قوچان با بیان اینکه وظیفه نهاد رهبری در دانشگاه‌ها حمایتی، نظارتی و هدایتی است، بیان داشت: کار نظارتی نهاد بر تمام ارکان دانشگاه با محوریت مسائل فرهنگی است؛ البته کار فرهنگی تنها به فعالیت‌های فرهنگی منوط نشده؛ بلکه باید پیوست‌ها و راهبردهای فرهنگی را شامل شود.


صاحب‌الزمانی تشکیل شورای اندیشه اساتید و حضور در تمام شئون دانشگاه را از مهمترین فعالیت‌های نهاد رهبری در دانشگاه مهندسی قوچان برشمرد و گفت: در ترم جدید تعامل با دانشجویان و تشکلات دانشجویی، تقویت و تعمیم مباحث فرهنگی، آماده‌سازی اساتید در حوزه‌های فرهنگی برای ارائه به دانشجویان و توسعه کرسی‌های آزاداندیشی از مهمترین برنامه‌های نهاد رهبری در دانشگاه مهندسی فناوری‌های نوین قوچان است.

 

وی با بیان این موضوع که برای سه سال آینده برنامه‌ای در راستای اجرای کرسی‌های آزاداندیشی در این دانشگاه تهیه و تدوین شده، تصریح کرد: این دانشگاه با درنظر گرفتن اصول کلی و اصلی برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی مدنظر مقام معظم رهبری آنها را ترم جدید تحصیلی به گروه‌ها و کلاس‌های معارف توسعه داده است.


سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مهندسی قوچان ادامه داد: کار نهاد رهبری در دانشگاه‌ها بصورت مستقیم مشاوره نبوده؛ اما از سوی اساتید گاهی دانشجویان بر مشاوره در بخش‌های مختلف مذهبی به نهاد ارجاع داده می‌شود که به آنان رسیدگی می‌شود.


صاحب‌الزمانی با بیان این موضوع که نبود خوابگاه دانشجویی موجب سوق دادن دانشجو به سمت خانه‌های دانشجویی می‌شود، گفت: خانه‌های دانشجویی دارای خوبی‌ها و بدی‌هایی است؛ اما از نظر فرهنگی دارای ضرر بوده زیرا گستردگی خانه‌ها موجب نظارت کم و کاهش انجام کارهای فرهنگی می‌شود.


وی خاطرنشان کرد: وجود خوابگاه موجب رسیدگی به مشکلات دانشجویان و برگزاری حلقه‌های معرفتی می‌شود و مسئولین شهرستان باید به فکر خوابگاه برای دانشجویان بوده تا آنان راحت تر به درس برسند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار