حجت شاكري در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو»در مشهد، با اشاره به اين موضوع كه در گذشته ناظر كيفي براي نظارت بر نحوه پخت و توزيع غذا در اين دانشگاه وجود نداشته است؛ گفت: دانشگاه مهندسي فناوريهاي نوين قوچان در دوره جديد مديريت اين دانشگاه اقدام به تعيين شخصي براي نظارت مستمر بر فرآيند كيفي پخت و افزايش رضايتمندي دانشجويان كرده است.
وي با اشاره به اين موضوع که سطح كيفيت غذاي ارائه شده به دانشجويان و اساتيد نسبت به گذشته داراي وضعيت مطلوبي بوده، افزود: طي چند ماه گذشته با پيگيريهاي انجامي و همكاري پيمانكار تهيه غذا، روز به روز شاهد اتقاء در كيفيت غذاي ارائه شده هستيم؛ به طوري كه تقاضاي دانشجويان جهت رزرو غذا افزايش يافته است.
ناظر كيفي تغذيه دانشگاه مهندسي قوچان گفت: اواخر مهرماه تعداد سفارش غذا در طول روز ۱۲۰۰و در شب براي سِرو در خوابگاه ۷۰۰ پُرس بوده كه در حال حاضر اين رقم به بالاي ۱۵۰۰ و ۹۰۰ پُرس در طول يك روز رسيده است.
شاكري با بيان اينكه تعداد غذاي سفارشي توسط اساتيد دانشگاه نيز از ۱۱ پُرس در روز به ۲۲ رسيده، تصريح كرد: دانشجويان در گذشته اعتراضهاي متعددي نسبت به عدم كيفيت در غذاي ارائه شده داشتند؛ اما پس از به كيفيت رسيدن غذا، با امضاي طوماري از تلاشهاي دانشگاه در اين زمينه تشكر كردند.
شاكري با يادآوري اين مطلب كه برنامههاي غذايي به صورت چهار هفته تعريف و نوع غذاها گردشي است، خاطرنشان كرد: در سرويس جديد ارائه غذا، غذاهاي مشكلدار حذف و با يك مديريت درست دورچينهايي مثل دوغ، ليموترش و سوپ بدون افزايش قيمت اضافه شد.
وي تأكيد كرد: افزايش سطح كيفي بين اساتيد و كاركنان نيز بازتاب گستردهاي داشته به طوري كه شايد در برخي موارد تقاضا براي رزرو غذا به سه برابر افزايش يافته است.
كارشناس تغذيه دانشگاه مهندسي قوچان خاطرنشان كرد: سه نوع قيمت غذايي ارزان، متوسط و گران به مبالغ ۶۰۰، ۸۵۰ و هزار تومان براي دانشجويان روزانه تعريف شده كه براي شبانه اين قيمت كمي افزايش پيدا ميكند.