حجتالاسلام عليرضا صاحبالزماني، سرپرست نهاد رهبري در دانشگاه مهندسي فناوريهاي نوين قوچان صبح امروز در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در مشهد، گفت: اتفاقات سال 88 شايد به ظاهر براي انتخابات رياست جمهوري بود؛ اما نبرد پشت صحنه بسياري از بدخواهان نظام بوده كه با شارژكردن عدهاي در لباس انتخابات به دنبال رسيدن به اهداف خود حركت ميكردند.
وي با تأكيد بر اين مطلب كه حركت مردم در 9 دي نشان داد كه از بسياري مدعيان جلوتر حركت ميكنند، افزود: جريانات سال 88 يك جبههبندي و جبههگيري جديد و 9 دي فيلتري براي تشخيص نيروهاي خودي و غير خودي بود.
سرپرست نهاد رهبري در دانشگاه مهندسي قوچان با يادآوري اين موضوع كه در سال 88 اصول نظام و ارزشهاي ديني مورد هجمه قرار گرفته و 9 دي محلي براي سنجش بود، تصریح كرد: وقتي انتخاباتي مورد دستاويز قرار گرفته بايد عدهاي از خوديها در برابر اتفاقات و جريانات جبههگيري ميكردند كه متأسفانه اين كار صورت نگرفت.
صاحبالزماني با اشاره به اين مطلب كه اگر موضعگيري در جاي خود باشد مسائلي همچون سال 88 اتفاق نميافتد، تأكيد كرد: دعواي ما در 9 دي پردهاي از انقلاب 57 بود كه با روي دادن صحنهها و سناريوهاي جديد تجربهاي نو را بوجود آورد.
وی با بيان اين موضوع كه نخبگان از نظر بصيرت، آگاهي و التزام به قانون و اسلام مورد تقسيم قرار ميگيرند، گفت: بزرگترين گناه فتنهگران در سال 88 سكوت بيموقع و عدم بصیرت آنها بود، عدهاي از خواص در 9 دي 88 مورد فيلتر و غربال قرار گرفتند.
سرپرست نهاد رهبري در دانشگاه مهندسي قوچان با بيان اينكه فتنهگران سال 88 بايد پاسخگوي خونهاي ريخته شده و بهمريزي آرامش جامعه باشند، تصریح كرد: چشمپوشي از گناه آنها كار اشتباهي است چون به ريشههاي نظام حملهور شدند و بايد برخورد پيامبر گرامي اسلام (ص) يا اميرالمؤمنين (ع) را با فتنه گران در اين موارد بيان كنيم نه بيان حُر از زبان برخي افراد را.
اين استاد دانشگاه خاطرنشان كرد: بايد بصيرت و آگاهي اقشار مختلف دانشگاهي بالا رفته و حضورها به موقع انجام شود و با تبيين ابعاد مختلف فتنه 88 بصيرتها افزايش پيدا كند.