به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از ساری، با همت دفتر فرهنگ اسلامی و مشارکت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در مازندران، کلاس آموزشی تحت عنوان طب اسلامی امروز در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد رامسر برگزار شد.
نیککار، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد تنکابن در این دوره درباره چگونگی استفاده از غذاها در مواجهه با بیماریهای مختلف طبق طب اسلامی و همچنین مطالبی در غالب فرق بین طب سنتی و طب اسلامی و تاریخچه پیدایش آن سخنانی را بیان کرد.
وی در اولین جلسه این دوره آموزشی که روز گذشته برگزار شد، با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) مبنی بر اینکه دو نوع غذا داریم؛ غذای جسم که شامل اکل و شرب میشود و غذای روح که از طریق بندگی و عبادت فراهم میشود، تصریح کرد: متاسفانه علت بسیاری از بیماریها از همین غذاهایی است که مورد استفاده قرار میگیرد و از آن طرف درمان بسیاری از بیماریها با غذاهای مناسب امکانپذیر است.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد تنکابن ادامه داد: در طب مکمل شش شاخص وجود دارد که اگر انسان به آنها توجه کند، زندگی سالمی خواهد داشت که شامل آب و هوا، غذاهای جسمانی و نوشیدنیها، خواب و بیداری، حرکت و سکون، احتباس و استفراغ و اعراض نفسانی میشود که این شاخصها برای انسانها در شرایط، زمان و مکانهای مختلف فرق میکند.
نیککار گفت: بی نهایت مزاج وجود دارد؛ اما از آنجایی که طیف مزاجها به هم نزدیک است، آن را به 9 دسته تقسیم کردند که شامل مزاج معتدل، گرم، رطوبی، خشک، سرد و تر، گرم و تر، گرم و خشک، و سرد و خشک میشود.