علیرضا افشار در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در رشت، با اشاره به مذاکراتی که پشت درهای بسته انجام میشود، گفت: وقتی که در بیانات مقام معظم رهبری تامل میکنیم، عدم اعتماد و اطمینان نسبت به کشورهای سلطه گر خصوصا آمریکا را درک میکنیم.
وی افزود: البته تجربه نشان داده است ایشان در عمل هم چنین سیاستی دارند؛ اما فکر میکنم هدف و نیت دیپلماتهای دولت یازدهم، فرو ریختن دیوارهای تحریم و اثبات حقوق جمهوری اسلامی باشد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رشت گفت: موفقیتها را در هر فعالیتی باید نسبت رسیدن یا نرسیدن و پیش رفت و یا پس رفت به هدفها در نظرگرفت و مسئله هستهای کشورمان و موفقیت دولت هم از این نظر مستنثنی نیست.
افشار گفت: با توجه به استمرار مذاکرات باید دید آیا واقعا تحریمها از بین رفته است؟ آیا واقعا دیوار تحریمها تَرَک خورده است؟ آیا این تحریمها فقط بدلیل پیشرفتهای هستهای کشور است؟ ما نزدیک به دهمین دور از مذاکرات هستیم؛ اما هنوز اختلافات و زیاده خواهیهای طرف مقابل پابرجاست و این نشان دهنده عدم موفقیت تیم مذاکره کننده است.
وی گفت: متاسفانه در مواردی شاهد زیاده خواهی و توهین به ملت و کشور از طرف مقابل هستیم و فکر میکنم یکی از دستاوردهای این نشستها و مذاکرات متاسفانه همین مساله تلخ باشد.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی گیلان گفت: وقتی که دلها و نگاهها به طرف مقابل باشد همین اتفاق میافتد و این یک تصور اشتباه و غلط است که انتظار باشد مشکلات اقتصادی را تیم مذاکره کننده در پای میز مذاکره حل کند.
افشار گفت: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری، نگاهها و دلها باید معطوف به اقتصادی باشد که متکی به دانش و سرمایههای بومی و داخلی است.
وی خاطرنشان کرد: دولت و دولتمردان و دیپلماتهای ما باید حتما برای پیشرفت و تعالی نگاه و نظرشان به سرمایههای داخلی باشد و این اجازه ندادن به زیاده خواهی طرف مقابل نباید فقط در عالَم کلام و مصاحبه باشد؛ بلکه باید عملا و صریحا نسبت به این زیادهخواهی و توهینها موضع گیری کنند و پاسخ معتدلانه بدهند.