کد خبر:۳۶۸۷۹۸
میرآخوری در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":

شعار اشتباه "هر توافقی بهتر از توافق نکردن است" منافع مردم را هدف گرفته است

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران گفت: شعار اشتباه "هر توافقی بهتر از توافق نکردن است" که متاسفانه از بدنه دولت نیز استخراج شده یک شعار ضد ملی است که منافع کشور و مردم را هدف قرار داده است.

مصطفی میرآخوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، درباره مذاکرات هسته‌ای و توافق نهایی اظهار داشت: باید قالب این توافق و همچنین ماهیت آن را مورد بررسی قرار داد تا به نتیجه مطلوبی دست یافت.

 

وی افزود: آنچه که در ظاهر نشان داده می‌شود یک کش و قوس دو طرفه‌ای بوده که بین ایران و کشورهای ۵+۱ در حال ادامه یافتن است و در ‌‌نهایت قرار است به بازی برد- برد تبدیل شود؛ اما در واقع تجربه طرف مقابل در توافق کوتاه‌مدت و آزمایشی ژنو نشان داد که یک نوع زیاده خواهی از طرف گروه ۵+۱ مخصوصا آمریکا وجود دارد.

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران تصریح کرد: از طرف دیگر در اجرای تعهدات نیز شاهد بودیم که حتی بازگشت‌‌ همان اندک مبالغ ناچیز که مقرر شده بود به صورت اقساطی پرداخت شود، میسر نشد؛ این‌ها نشان دهنده این است که طرف مقابل با توجه به سوابق گذشته هم زیاده‌خواه است و هم نمی‌توان به او اطمینان کرد.


میرآخوری ابراز داشت: در دور جدید مذاکرات که در مسقط در حال پیگیری است باید این مسئله را مد نظر قرار گیرد که تجربه دور قبلی به ما ثابت کرده است که اگر ذره‌ای از حقوق هسته‌ای کنار بکشیم، طرف مقابل احساس خواهد کرد که باید فشار‌ها را بیشتر کند؛ به عنوان مثال مذاکرات ایران و ۵+۱ کار را به جایی رساند که طرف آمریکایی به دنبال گنجاندن مباحث حقوق بشری و موشک‌های نظامی در مذاکرات بود؛ لذا اگر نگرانی در رابطه با توافقات وجود دارد به دلیل بی‌اعتماد بودن به ۵+۱ و همچنین زیاده خواه بودن آن‌ها است.


وی افزود: نکته دیگر که در توافقات باید مد نظر قرار بگیرد، رعایت خطوط قرمز هسته‌ای است. مقام معظم رهبری سانتریفیوژهای مورد نیاز کشور را ۱۹۰۰۰ سو دانستند. همچنین به رسمیت شناختن حق غنی سازی یکی دیگر از خطوط قرمز ماست و طرف مقابل نیز باید به دنبال لغو یک مرحله‌ای تحریم باشد تا بتواند اعتماد ایران را برای ادامه اجرای توافقات جلب کند.


دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران اظهار داشت: مردم ایران و مجلس شورای اسلامی به عنوان نمایندگان مردم ایران این حق را دارند تا بدانند که در محتوای مذاکرات چه می‌گذرد و نتیجه آن چگونه رقم خواهد خورد چراکه کشور برای دستیابی به انرژی هسته‌ای هزینه‌های زیادی پرداخت کرده است، لذا شعار اشتباه "هر توافقی بهتر از توافق نکردن است" که متاسفانه از بدنه دولت نیز استخراج شده یک شعار ضد ملی است که منافع کشور و مردم را هدف قرار داده است.


میرآخوری خاطرنشان کرد: متاسفانه اخباری که از دور جدید مذاکرات منتشر شده کاملا نگران کننده است. به عنوان مثال طرف روس مذاکرات از احتمال به نتیجه رسیدن مذاکرات سخن می‌گوید و طرف آلمانی نیز رویکرد مذاکرات را برد – باخت می‌داند. در این میان باید دید که چه چیزی موجب شده تا طرف مقابل تن به توافق بدهد و همچنین طرف بازنده مذاکرات کدام است؟! امیدواریم تیم هسته‌ای به دنبال هر توافقی نباشد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار