به گزارش "خبرگزاری دانشجو"؛ تشکل های دانشجویی دانشگاههای استان اردبیل در آستانه اتمام مهلت مجلس جهت تعیین وزیر علوم و تحقیقات با صدور بیانیهای ضمن یادآوری خطوط قرمز مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری به بیان معیارهای انتخاب شایسته ترین فرد برای حساس ترین وزارتخانه دولت شدند.
در این بیانیه از فتنه 88 به عنوان خط قرمز نظام و معیار انتخاب برای مردم و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تشخیص صلاحیت اعطای مدیریت های کلیدی نظام به افراد نام برده شده و تصریح شده است: مردودان این آزمون بزرگ قطعا صلاحیت تصدی جایگاه های مهم و راهبردی از جمله وزارتخانه حساس وزارت علوم را نخواهند یافت.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: قطعاً ادامه روند معرفی زنجیره ای گزینه های فاقد صلاحیت لازم برای تصدی وزارت علوم به نفع دولت و جامعه دانشگاهی نخواهد بود و لازمه رسیدن به توسعه سیاسی و همکاری مثبت و کارساز قوا و تزریق آرامش روانی به جامعه و تداوم سرافرازانه رشد علمی کشور، در به حاشیه راندن افراد و جریانات تندرو از مناصب حساس و علمی و آموزشی است که با تدبیر مناسب و در بر گیرنده اصول و خطوط قرمز نظام و متضمن و مبتنی بر منافع و مصالح ملی قابل دسترسی می باشد.
در پایان این بیانیه تشکل های دانشجویی دانشگاههای استان اردبیل ضمن اعلام حمایت از عملکردهای مثبت دولت و تأکید مجدد بر حمایت از اصول و آرمانهای انقلاب و تبعیت محض از فرامین رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی)،« فتنه 88» را که ظلم بزرگی بر علیه انقلاب و اسلام و بر حق ملت بزرگ ایران بود به عنوان «خط قرمز» خود دانسته و از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی خواستند همچنان این امر را ملاک نظر و ارزیابی خود در دادن رأی اعتماد به وزرای حال و آینده قرار دهند.
متن کامل این بیانیه به شرح زیر می باشد:
بیانیه 20 تشکل دانشجویی دانشگاههای استان اردبیل
در خصوص معرفی وزیر پیشنهادی جدید علوم به مجلس شورای اسلامی
باسمه تعالی
فتنه 88 به شاخصی برای ارزیابی صلاحیت و معیاری برای گزینش افراد جهت بکارگیری در پست های کلیدی نظام بدل گردیده و مردودان این آزمون بزرگ که با حمایت و همراهی شان در فتنه دخالت داشته یا سهم آفرین بوده اند، قطعاً صلاحیت تصدی جایگاه های مهم و راهبردی از جمله وزارتخانه حساسی همچون وزارت علوم را نخواهند یافت. فتنه 88 به عنوان « خط قرمز نظام »، نه تنها معیاری برای مردم و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، بلکه در سطحی بالاتر ، بارها مورد تاکید رهبر معظم انقلاب نیز قرار گرفته ، جایگاهی که به استناد قانون اساسی، عالیترین جایگاه قدرت و تصمیم گیری در کشور بوده و قوه مجریه ملزم به تبعیت از دستورات رهبر معظم انقلاب است. بی توجهی به این شاخص در انتخاب گزینه ای برای تصدی وزارتخانه علوم و تکرار آن در یکسال گذشته ، حساسیت هایی را ایجاد و گمانه هایی را تقویت و سوال هایی را به ذهن متبادر ساخته که نگران کننده است.
اینکه پشت پرده معرفی وزیر علوم چه کسانی هستند که این مطالبه عمومی را درک نمی کنند؟ سردرگمی و بلاتکلیفی در وزارت علوم به نفع کیست؟ چه اغراض سیاسی در پس آن نهفته است ؟ اصرار بر رویه معرفی وزیر از جریان افراطی و حامی فتنه با کدام مؤلفه در گفتمان اعتدال گرایی سنخیت داشته و سازگار است ؟ چه کسانی به دنبال ایجاد تقابل بین مجلس و دولت و ایجاد اختلاف و تنش در روابط قوا هستند و از آن سود می برند؟ چرا دولت با وجود آگاه بودن از مطالبات و انتظارات و حساسیت های مجلس ، افرادی را برای مدیریت وزارت علوم معرفی می کنند که حتی همفکران دولت در مجلس را نیز برای دادن رأی مثبت به آنها اقناع نکرده تا باز داستان عدم رأی اعتماد تکرار شود؟! دولتی که برای بعضی از وزرای آن با حمایت مطلق و بالاترین رأی در تاریخ انقلاب توانسته اند به وزارت برسند چرا نباید در تأمین نظر مجلس برای وزارت علوم با وجودی که از مطالبات نمایندگان به ویژه خط قرمز دانستن « فتنه 88» به خوبی آگاه است ناتوان باشد و بر معرفی وزیر از جریان افراطی خاص با سابقه معلوم اصرار بورزد ؟! مگر به راحتی می شود از هزینه ها و تبعات سنگینی که این جریان در فتنه 88 بر نظام و ملت تحمیل کردند چشم پوشی کرد!!
چرا باید سردرگمی در مهمترین مرکز توسعه و تولید اندیشه و دانش کشور بوجود آید و این وزارتخانه حساس علمی و آموزشی از داشتن مدیری قوی، معتدل، انقلابی و بدون حاشیه های سیاسی محروم شود؟! قطعا ادامه روند معرفی زنجیره ای گزینه های فاقد صلاحیت لازم برای تصدی وزارت علوم به نفع دولت و جامعه دانشگاهی نخواهد بود و لازمه رسیدن به توسعه سیاسی و همکاری مثبت و کارساز قوا و تزریق آرامش روانی به جامعه و تداوم سرافرازانه رشد علمی کشور، در به حاشیه راندن افراد و جریانات تندرو از مناصب حساس و علمی و آموزشی است که با تدبیر مناسب و در بر گیرنده اصول و خطوط قرمز نظام و متضمن و مبتنی بر منافع و مصالح ملی قابل دسترسی می باشد.
ما تشکل های دانشجویی دانشگاههای استان اردبیل ضمن تأکید مجدد بر حمایت از اصول و آرمانهای انقلاب و تبعیت محض از فرامین رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی)،« فتنه 88» را که ظلم بزرگی بر علیه انقلاب و اسلام و بر حق ملت بزرگ ایران بود به عنوان «خط قرمز» خود دانسته و از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی می خواهیم همچنان این امر را ملاک نظر و ارزیابی خود در دادن رأی اعتماد به وزرای حال و آینده قرار دهند. از سوی دیگر با اعلام پشتیبانی و حمایت از دولت خدمتگذار و تاکید و تایید گفتمان اعتدال که برگرفته و منطبق بر گفتمان اسلام و انقلاب است از رئیس جمهور محترم می خواهیم مراقب برخی جریانات سیاسی تندرو با کارنامه مشخص که در صدد مصادره و تخریب این گفتمان اصیل با گفتار و حرکات و بازی ها و طراحی های ناصواب سیاسی هستند بوده و گفتمان اعتدال را از لوث وجود چنین افراد یا جریاناتی مصون نگه داشته، اعتدال را به مفهوم واقعی کلمه در عرصه جامعه و به ویژه وزارت علوم ساری و جاری سازند.
امضاء کنندگان:
بسیج دانشجویی دانشگاه های: محقق اردبیلی، دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، فرهنگیان اردبیل، دانشگاه آزاد گرمی، دانشگاه پیام نور گرمی، دانشگاه آزاد خلخال، دانشگاه پیام نور خلخال، دانشگاه آزاد مشگین شهر، دانشگاه پیام نور مشگین شهر، دانشگاه پیام نور بیله سوار، دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دانشگاه پیام نور اردبیل، دانشگاه آزاد پارس آباد، دانشگاه آزاد بیله سوار،
کانون قرآن و عترت دانشگاه پیام نور اردبیل
کانون اسلامی برادران دانشگاه آزاد خلخال
هیئت مکتب الشهدای دانشگاه محقق اردبیلی
هیئت منتظران حسینی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
جامعه اسلامی دانشگاه محقق اردبیلی
مجمع خادم الشهدای دانشگاه آزاد اردبیل
مطالبه گری را ادامه بدید