کد خبر:۳۶۸۲۱۴
شهبازی در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":

دانش آشتیانی سوابقی را در فتنه ۸۸ دارد که باید مورد توجه نمایندگان مجلس قرار بگیرد/ پس از معرفی وی متعجب و متاسف شدیم

دبیر کل جنبش عدالتخواه دانشجویی گفت: دانش آشتیانی سوابقی را در فتنه ۸۸ دارند که باید مورد توجه نمایندگان مجلس قرار بگیرد؛ چه تضمینی دارد که از این به بعد در تصمیم گیری‌های مهم و استراتژیک وزارت خانه علوم، اشتباه پیشین را تکرار نکند؟

حسین شهبازی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، درباره معرفی احمدی دانش آشتیانی به عنوان وزیر علوم پیشنهادی اظهار داشت: مجلس بی‌توجه به جوسازی‌های رسانه‌ای و مبتنی بر استدلال‌هایش و منافع ملی باید درباره رأی اعتماد به وزیر علوم تصمیم درست را بگیرد.

 

وی افزود: سه قوه مجزا و مستقل در کشور، طبق قانون گستره اثر دارند و در صورتی که یکی از این قوا مسلح به ابزاری بشود که بر دیگر قوا توفق پیدا کند، هیچ بعید نیست که با اندک سستی از جانب یکی از دو قوه دیگر، بر استقلال آن قوه تاثیر بگذارد.

 

دبیر کل جنبش عدالتخواه دانشجویی تصریح کرد: بخش مهمی از بودجه رسانه‌های کشور (حتی صدا و سیما) در ید قدرت دولت است و همین یک مزیت نسبی برای دولت ایجاد کرده که مثلا اگر پس از توافق ژنو بنا به خواست عمومی، صدا و سیما بنا داشت در بخش کوچکی از برنامه‌هایش کمترین نقدی به این توافق نامه بزند دولت محترم، رسانه ملی را تهدید به قطع بودجه کند و یا به پشتوانهٔ همین استیلای اقتصادی بر رسانه‌های مکتوب، به آن‌ها بخش نامه کند که پیرامون پرونده کرسنت و دادگاه جناب جونیور سکوت اختیار کنند.

 

شهبازی با تاکید بر اینکه ژورنالیزم دولتی در کشور تبدیل به یکی از اهرم‌های تاثیرگذاری بر تصمیمات تبدیل شده است، ادامه داد: مجلس فرا‌تر از این جو سازی و با استقلال کامل و شجاعانه باید در مورد سرنوشت وزارت علوم تصمیم بگیرد.

 

وی ابراز داشت: یکی از شروط اصلی کاری مدیران و صاحبان قدرت این است که منافع ملت و توده‌ها و مصالح نظام را بر خواسته‌های قبیله‌ای و سیاسی خود و دوستانشان ترجیح بدهند.

 

دبیر کل جنبش عدالتخواه دانشجویی اظهار داشت: دانش آشتیانی سوابقی را در فتنه ۸۸ دارند که باید مورد توجه نمایندگان مجلس قرار بگیرد؛ چه تضمینی دارد کسی که یک بار پیش از این در یک بزنگاه مهم و اساسی همچون فتنه 88 میان خواست ملت، و زیاده‌خواهی یک قبیله سیاسی به گزینه دوم رای داده، از این به بعد در تصمیم گیری‌های مهم و استراتژیک وزارت خانه علوم، اشتباه پیشین را تکرار نکند؟

 

شهبازی ابراز داشت: پس از معرفی احمدی دانش آشتیانی قدری متعجب و متاسف شدیم که چطور می‌شود دولت با علم به اینکه مجلس، پیش از این دست رد به سینه این گونه افراد زده است؟ گویا دولت یک روح و یک تفکر را در کالبد‌ها و اشخاص گوناگون به مجلس معرفی می‌کند تا هر طور شده این تفکر معلوم الحال عنان اختیار وزارت علوم را در اختیار بگیرد و انصافا اگر این لجبازی با مجلس نیست نامش چیست؟

 

وی خاطرنشان کرد: خوب است جناب رئیس جمهور توجه کند که هر روز تاخیر در استقرار وزیر علوم جدید، وزارت‌خانه باید با چه هزینه‌ای تاوان بدهد و به هر حال این لجبازی نامبارک تا چه زمانی می‌خواهد ادامه پیدا کند؟

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
محسن از مشهد
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۲
ریاست محترم جمهوری دولت اعتدال تدبیر و امید {کلید} جناب دکتر حسن روحانی جهت یادآوری خدمتتان عرض میکنم . آزموده را آزمودن خطاست . فردی که در فتنه 88 هنوز خودش نمیداند چند چند است را نمیبایستی برای تصدی وزارت علوم معرفی نمایید .والسلام
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار